Júlia Moumen presenta 'Això no ho fa ningú'

La importància de superar l'eco del passat, estimar-se i acceptar-se a una mateixa

La cantant egarenca Júlia Moumen acaba de llançar el nou senzill titulat 'Això no ho fa ningú'. Aquest nou tema, ple d'energia i amb un ritme pop molt encomanadís, arriba amb un missatge clar i empoderador: la importància de superar l'eco del passat, estimar-se i acceptar-se a una mateixa.

'Això no ho fa ningú' és una cançó que parla de la reflexió i l'alliberament personal, una mirada introspectiva sobre el camí per deixar enrere els fantasmes del passat i aprendre a abraçar el present. Amb una producció cuidada i moderna, el single captura l'essència del pop contemporani i connecta fàcilment amb el públic gràcies a la seva lletra pròxima i inspiradora. La veu de la Júlia, combinada amb melodies que enganxen, fa que aquest sigui un tema amb potencial per convertir-se en un himne d'autoacceptació.

La Júlia Moumen és una artista que s'ha anat fent un nom a l'escena musical catalana gràcies al seu talent i a les xarxes socials, on ha aconseguit captivar a més de 60.000 seguidors emocionant amb versions en la nostra llengua de hits internacionals. Amb el seu estil genuí i natural, relata les seves pròpies experiències i sentiments, creant un vincle especial amb el seu públic.

La cantautora, que es va iniciar en el món de la música de manera autodidàctica, i que en el passat la va portar a ser finalista del programa de talents La Voz, utilitza la música com una eina de desconnexió i alliberament personal. Aquesta autenticitat es reflecteix en 'Això no ho fa ningú', una cançó que mostra la seva evolució com a artista i la seva voluntat de transmetre valors com la resiliència i l'autoestima.

Aquest 2024 marca un punt d'inflexió en la seva carrera, amb el llançament d'aquest primer tema original. La Júlia Moumen promet ser una de les veus emergents més interessants del panorama musical del país, i amb 'Això no ho fa ningú', comença a deixar una empremta inconfusible en l'escena pop actual.

'Això no ho fa ningú' és només el començament del que es preveu una trajectòria prometedora per a aquesta talentosa cantautora.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40