Joan Dausà repeteix gira de Nadal aquest 2024

Enguany tindrà dues cites a Santa Maria del Mar i concerts arreu de Catalunya després de l'èxit de l'any passat

Nadal s'acosta, i amb ell torna una de les propostes més esperades del panorama musical català: la gira de Nadal del Joan Dausà. Aquest any, el cantant i compositor oferirà una desena de concerts a diverses ciutats del territori, incloent-hi dues actuacions especials a la majestuosa Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Les entrades ja estan a la venda a través del seu web oficial, i s'espera que, com l'any passat, s'esgotin ràpidament.

Després de l'èxit aclaparador de la seva gira nadalenca de l'any passat, en què va exhaurir totes les localitats en temps rècord, en Dausà ha decidit repetir la fórmula amb un format íntim i minimalista, on el piano i la veu són els únics protagonistes. Aquest enfocament més despullat i pròxim permet al públic connectar de manera especial amb el seu cançoner, un repertori que inclou tant les seves cançons més conegudes com a nadales i altres joies musicals.

Aquesta gira de Nadal ja s'ha consolidat com un clàssic de les festes a Catalunya, oferint moments de recolliment i bellesa musical en espais emblemàtics com Santa Maria del Mar, on l'any passat les entrades es van esgotar en només 35 minuts. Però Barcelona no serà l'única parada d'aquesta gira; en Dausà també portarà la seva música a ciutats com Tarragona, Mataró, Terrassa, Olot, Riudoms i Vilafranca del Penedès. En alguns d'aquests indrets, com Terrassa i Riudoms, s'han programat fins a dos concerts per atendre l'alta demanda dels seguidors que no volen perdre's aquesta cita tan especial.

Aquest Nadal, el Joan Dausà tornarà a demostrar perquè s'ha convertit en un dels artistes més estimats del panorama musical català. Amb la seva inconfusible veu i el seu toc magistral al piano, promet oferir moments únics que faran de cada concert una experiència inoblidable.

No et quedis sense la teva entrada per a la gira de Nadal 2024 del Joan Dausà, i prepara't per viure una vetllada màgica plena de música, emocions i l'encant de Nadal.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40