Blu Nana presenta el seu projecte a CAN40 "Hem decidit abraçar el pop"

El grup arriba a ELS40 després de la bona acollida al Mercat de Música Viva de Vic

ELS40

Els germans Marc i Miki Tejero, juntament amb Guillem Comino i Àlex Pardo han passat per l'Estudi Toresky de CAN40 per presentar oficialment el seu projecte musical. Blu Nana ja és una realitat després d'anys de feina "portem tres projectes consecutiu, des del 2016, quan érem adolescents vàrem començar a fer música". El grup ha trobat el seu camí sense renunciar a res "hem fet cançons des del pop més happy al rock del costat fosc, ara hem decidit abraçar el pop."

Blu nana ha cridat l'atenció de la premsa especialitzada i també del públic que de mica en mica els està descobrint, i això no és un camí fàcil per qualsevol grup emergent. En Sergi Sánchez, presentador de CAN40 a ELS40, ha parlat amb el grup per conèixer d'on venen "un dels objectius era ser un grup ballable i que la gent cantes les cançons. Volíem que fos una reconciliació entre la cosa més íntima i el nostre costat més alegre" expliquen els de la Garriga.

"Nedant" és la primera cançó que hem escoltat a la ràdio i destaquen com la lletra s'ha construït a partir d'una actitud. Aquest primer senzill és un homenatge a aquelles persones que sense esperar res a canvi, fan que la nostra vida sigui més bonica i plena de somnis.

Quan un grup fa les seves primeres passes sempre ha de jugar-se en gran, amb tots els perills que això pot comportar. En aquest cas, Blu Nana va decidir llençar una oda als The Beatles, aposta valenta i amb èxit, "All you need is amor" inclou la veu de John Lennon al principi del tema. "Volíem donar-li un aire més punki. Mantenim aquest missatge d'amor universal de la cançó, però donant-li un punch" expliquen a CAN40.

En Marc, Miki, Guillem i l'Àlex tenen en comú una cosa "els nostres referents musicals són els que tenen les generacions més antigues, la gent més gran troba aquestes referències a les nostres cançons, i la gent jove troba que és guai descobrir-los".

Tot i que el grup acaba de publicar les seves primeres cançons ja està pensant en un segon disc. Tenen clar que el 2025 serà el seu any "tenim ja més cançons en camí", Blu Nana han vingut per quedar-se i ara tu només estàs a un pas de descobrir com sona la seva música i com són ells, entrevista ja disponible.

CAN40 amb Sergi Sánchez, cada diumenge a les 18 h a ELS40.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40