Sexenni obren ‘El club de la sisena hora’

L'himne de la festa interminable

Són un dels grups més escoltat del pop català, i comencen la tardor amb una nova etapa. Sexenni, torna a sorprendre amb el llançament del seu nou senzill ‘El club de la sisena hora, una cançó que promet ser el nou hit de la temporada. Aquest tema captura l'essència de les festes interminables, pintant una imatge vibrant i desinhibida de la vida nocturna, en un ambient que sembla no tenir fi. Amb una barreja única de cúmbia, pop i ritmes urbans, ‘El club de la sisena hora’ és una proposta fresca i enganxosa que segurament farà ballar a tothom fins ben entrada la matinada.

El llançament de la cançó ve acompanyat d’un videoclip espectacular, dirigit per l'Alba Muñoz, que reflecteix l'energia i l'eufòria que es viu dins aquest club exclusiu, on la festa no s'acaba mai. Amb imatges divertides i una mica salvatges, el videoclip ofereix una mirada íntima a la vida dels membres d'aquest club, convertint-se en l'acompanyament visual perfecte per al ritme contagiós de la cançó.

Aquest nou senzill és un avançament més del pròxim àlbum de Sexenni, que esperem pel pròxim 2025. Però abans de llançar el disc, la banda vol que ‘El club de la sisena hora’ sigui el tema que marqui el ritme de les pròximes setmanes, consolidant-se com una peça clau en l’ascens meteòric del grup lleidatà.

Te recomendamos

Amb una carrera que ha crescut a una velocitat de vertigen, Sexenni ha demostrat que és molt més que una moda passatgera. Temes com 'De Lao', 'La Faràndula' i 'Grup de Pop' els han situat com una de les bandes més prometedores del pop català. No obstant això, amb ‘El club de la sisena hora’, han fet un salt qualitatiu que els posiciona com un referent en l'escena musical. No deixis passar l'oportunitat de xalar amb el seu nou senzill.

Sexenni també ha anunciat que el pròxim 27 de març presentaran el seu nou àlbum a la Sala Apolo de Barcelona, en un concert que promet ser una de les cites imprescindibles del 2024.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40