Al·lèrgiques al Pol·len i Dan Peralbo i el Comboi col·laboren en 'Fer-ho tot malament'

La primera col·laboració del quart disc de la banda

Després de captivar els seus seguidors amb èxits com 'Carinyu Meu' i 'Complicada', la banda Al·lèrgiques al Pol·len torna a escena amb el seu nou single, 'Fer-ho tot malament'. Aquesta nova cançó representa la primera col·laboració del quart disc de la banda, on s'uneixen amb un dels grups emergents més prometedors del panorama pop-rock català, Dan Peralbo i el Comboi. Aquesta col·laboració és una mostra de com el grup està evolucionant cap a nous sons, consolidant-se com un dels referents de l'escena musical catalana actual.

'Fer-ho tot malament' destaca per la seva combinació de ritmes pop-rock frescos i enganxosos, un gir que demostra la versatilitat d'Al·lèrgiques al Pol·len. La cançó explora els malentesos i les dificultats en les relacions personals, un tema universal que connecta amb les emocions d’angoixa i esgotament que sovint es viuen en moments de crisi. Tot i el missatge emocionalment intens, la cançó aconsegueix transmetre vitalitat gràcies a la seva sonoritat clàssica, però renovada, marcada per un pop-rock dinàmic que enganxa des del primer moment.

Aquesta nova proposta arriba després d'un estiu intens per a Al·lèrgiques al Pol·len, ple de concerts i d'haver format part del disc Fruit del Deliri d'Oques Grasses, una fita que ha consolidat encara més la seva trajectòria en el panorama musical català. Amb aquesta col·laboració amb Dan Peralbo i el Comboi, la banda fa un pas endavant en la seva evolució artística, aportant un toc fresc i diferent del seu nou treball, que veurà la llum molt aviat.

Te recomendamos

'Fer-ho tot malament' promet ser un èxit més en la carrera d'Al·lèrgiques al Pol·len, reafirmant-les com una de les bandes més originals i polivalents del moment.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40