Vídeo

Entrevista Alejandro Sanz habló con El Gallo y Cris sobre su nueva música

Arriba ELS40 Urban Showcase: Kapo, Dei V, Gonzy, Darell, Soge Culebra, Recycled J, Guaynaa, Ptazeta, Beele, i més

Durant la Music Week, el ritme del carrer farà trontollar el Port Olímpic de Barcelona

La música urbana serà la protagonista absoluta aquest 6 de novembre amb l'arribada de l'ELS40 Urban Showcase, un esdeveniment espectacular que tindrà lloc al Port Olímpic de Barcelona. En el marc de la Music Week d'ELS40 Music Awards Santander 2024, aquest concert reunirà més de 10 artistes urbans internacionals en un escenari únic, oferint una experiència musical inoblidable.

Entre els noms destacats que trepitjaran l'escenari hi ha estrelles del panorama urbà com Aissa, Corina Smith, Alejo, Soge Culebra, Recycled J, Guaynaa, Ptazeta, Beele, Darell, Gonzy, Dei V i Kapo. Una alineació d'artistes que farà vibrar Barcelona amb el millor del gènere urbà, des de reggaeton fins a trap i hip-hop, assegurant una nit carregada de ritmes intensos i pura energia..

Com aconseguir la meva entrada gratuïta?

Si vols assistir-hi, només has descarregar-te aquí la teva invitació. No esperis gaire perquè les places són limitades i s'acaben ràpidament! Així que, afanya’t i no et perdis aquest concert únic amb els artistes més potents del moment.

La Music Week d'ELS40 Music Awards Santander 2024

Aquest concert forma part de la setmana d'activitats que ELS40 hem organitzat per celebrar la gran festa de la música a casa nostra, els ELS40 Music Awards Santander 2024, on es barrejaran la música, l'art i l'entreteniment amb els ja coneguts Secret Shows i altres sorpreses encara per descobrir. Durant la Music Week, Barcelona es convertirà en el centre neuràlgic de la música, i l'ELS40 Urban Showcase serà un dels moments àlgids.

El pròxim 6 de novembre tot el ritme dels nostres premis surt al carrer per a gaudir d'una nit plena de ritme i emoció al Port Olímpic de Barcelona. Aquesta és una cita que no et pots perdre si et sun fan de la música urbana.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40