Suu anuncia un nou disc i una gira de presentació

Madrid, Barcelona, Girona i València es preparen per rebre les seves noves cançons en directe

Jordi Fernández Pou

La cantant barcelonina Suu ha anunciat que el seu esperat quart disc arribarà a principis de 2025 i que el presentarà el 28 de març amb un concert molt especial a la Sala Razzmatazz de Barcelona, dins del Festival Guitar BCN. La gira de presentació d’aquest nou treball arrencarà el 14 de març a la Sala Copérnico de Madrid i continuarà per altres ciutats amb concerts el 4 d’abril al Teatre Municipal de Girona, dins el Festival Strenes, i el 25 d’abril a la Sala Moon de València, en el marc del Festival La Prèvia. Les entrades ja estan disponibles al web oficial de la Suu.

Un any carregat d'èxits i èxits de la Suu

L’anunci arriba després d'un 2024 intens, marcat per una gira íntima que ha omplert tots els escenaris on ha actuat. Aquest passat cap de setmana, Suu va tancar la seva gira amb quatre concerts exclusius a l’Heliogàbal de Barcelona, amb entrades exhaurides. En aquests recitals, la cantant va rebre dos discos d’or per les cançons Tant de bo i Eres un temazo, incloses al seu disc Ventura (Halley Records, 2020), reconeixements que celebren el gran èxit d’aquestes peces entre el públic.

La gira de 2024 ha permès a Suu gaudir d'un format íntim i proper, que li ha donat l’oportunitat d’establir una connexió directa amb el públic en espais reduïts a diverses ciutats com Madrid, Granada, Donosti, Vigo i Ciutadella, amb aforaments plens a gairebé cada parada. També ha estat present a festivals destacats com el SanSan Festival de Benicàssim, el Pirata Beach Festival de Gandia, i el Sonorama d'Aranda de Duero i d’Eivissa.

Te recomendamos

Un 2024 ben actiu i farcit de col·laboracions

A més de la gira, Suu ha continuat activa discogràficament amb senzills com Últimamente i Passen coses, i col·laboracions amb artistes de renom com els valencians Varry Brava, les catalanes Las Migas i Mama Dousha. També ha estat una de les protagonistes del programa Zenit de TV3, on ha actuat com a capitana, i al setembre va tenir l’honor de col·laborar amb La Oreja de Van Gogh, un dels grups que més l’han influït.

Amb aquest anunci, Suu es prepara per a un 2025 encara més gran, amb noves cançons i una gira que promet captivar els seus fans i atraure’n de nous.

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40