Els Txarango diuen adéu per sempre amb nou àlbum i un circ

La formació del Ripollès celebrarà la seva dècada als escenaris sota la carpa del seu propi circ

Els Txarango diuen adéu per sempre amb nou àlbum i un circ

Els Txarango diuen adéu per sempre amb nou àlbum i un circ / Bernat Almirall

Després de deu anys, els Txarango han decidit posar punt i final a la gran aventura que van començar l’hivern del 2010 amb la gravació de Welcome To Clownia, entremig, infinitats d’aventures, concerts, gires, premis i èxits que han viscut la banda gironina per tot el món.

Però com han comunicat aquest vespre a través de les xarxes socials, els Txarango s’acomiaden dels seus seguidors el proper any. I tot i que com diuen ha estat la decisió més important que han pres, el grup abaixarà el teló el proper 2020. Però abans, arribarà el quart àlbum que ja estan enregistrant i que llançaran aquesta primavera. Noves cançons que reculliran el testimoni de El Cor De La Terra (2017) i el popular èxit Una Lluna A L’Aigua.

Asseguren que volen dir adéu fent el que millor saben fer: música. Per aquest motiu, la publicació del disc anirà acompanyada d’una “gira única” autogestionada, plena de sorpreses i companyes de viatge. I es que després d’una década, els Txarango ha fet realitat el seu somni: tenir el seu propi circ, els han permès construir un espai itinerant propi i transformador, basat en l’economia social i solidària.

El nou tour dels ripollencs serà sota la carpa del seu propi circ que recorrerà tota Catalunya i també farà aturada a Mallorca. A més a més prometen un espectacle únic que suma música i arts escèniques, amb artistes de circ i amigues i amics de la música que aniran recollint a cada parada.

/ Cartel de la gira / Txarango

Però l’espectacle de comiat dels Txarango serà molt més que això, sempre fidels als seus valors, han ideat un recinte respectuós amb el medi ambient, sense residus plàstics, adaptat a tot tipus de persones, amb àrea de restauració. Les entrades per a El Gran Circ dels Txarango ja estan disponibles a la seva pròpia web.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?