7 pel·lícules i sèries en català a Netflix

El catàleg del gegant de l'streaming també té títols en llengua catalana

7 pel·lícules i sèries en català a Netflix

Per no aixecar-se del sofà / Getty Images / Renato Arap

La companyia nord-americana de contingut audiovisual en streaming compta amb més de 137 milions de clients en tot el planeta i ofereix entre els milers de títols del seu catàleg alguns que es poden veure doblats en català, o bé, en versió original catalana. És un fet relativament novedós que s’incloguin sèries i pel·lícules doblades en català a Netflix ja que fins fa poc no s’ha incorporat la primera. Des de la companyia han assegurat que no serà l’últim.

Tot i que el catàleg del gegant de la televisió online sigui canviant, en funció dels drets que adquireix i que deixar de posseir, podem trobar fins a set títols en el seu repositori del que podem gaudir en català.

Aquí sota trobaràs les sèries que pots veure en llengua catalana a la plataforma:

-‘Sakura, la caçadora de cartes’. Després de trencar el segell d’un llibre màgic i alliberar els esperits de les cartes, la Sakura es converteix en la caçadora de cartes per a recuperar-les. El primer doblatge d’anime en català que hi ha a Netflix.
-'Merlí'. Un inconformista professor de filosofia fa enfadar a pares i col·legues de professió, enamora altres persones i inspira als seus estudiants de secundària, inclòs el seu fill gai.
-'Benvinguts a la família'. Quan mor el apre d’una mare soltera arruïnada, aquesta i la parella del difunt intenten ocultar el cos després d’assabentar-se que han estat excloses del testament.
-'Si no t'hagués conegut'. L’Eduard perd a la seva família a un tràgic accident. Podrà canviar el destí de la seva dona en un univers paral·lel?
-'Les de l'hoquei'. Les entusiastes jugadores d’un equip d’hoquei patins busquen guanyar a la pista mentre intenten tenir temps pels estudis, família i l’amor.

Aquí sota tens les pel·lícules que ara mateix pots veure en llengua catalana a Netflix:

-‘Incerta Glòria’. El lluís, un soldat indiferent pel que fa, coneix a la Carlana i ràpidament s’enamora d’ella. Però aviat descobreix que la veritable passió d’ella és el poder.
-‘La pròxima pell’. Quan un introvertit adolescent que va desaparèixer fa temps reapareix a un poble dels Alps, la seva família comença a preguntar-se si realment és qui diu ser.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?