7 pel·lícules i sèries en català a Netflix

El catàleg del gegant de l'streaming també té títols en llengua catalana

7 pel·lícules i sèries en català a Netflix

Per no aixecar-se del sofà / Getty Images / Renato Arap

La companyia nord-americana de contingut audiovisual en streaming compta amb més de 137 milions de clients en tot el planeta i ofereix entre els milers de títols del seu catàleg alguns que es poden veure doblats en català, o bé, en versió original catalana. És un fet relativament novedós que s’incloguin sèries i pel·lícules doblades en català a Netflix ja que fins fa poc no s’ha incorporat la primera. Des de la companyia han assegurat que no serà l’últim.

Tot i que el catàleg del gegant de la televisió online sigui canviant, en funció dels drets que adquireix i que deixar de posseir, podem trobar fins a set títols en el seu repositori del que podem gaudir en català.

Aquí sota trobaràs les sèries que pots veure en llengua catalana a la plataforma:

'Sakura, la caçadora de cartes’

Després de trencar el segell d'un llibre màgic i alliberar els esperits de les cartes, la Sakura es converteix en la caçadora de cartes per a recuperar-les. El primer doblatge d'anime en català que hi ha a Netflix.

'Benvinguts a la família'

Quan mor el apre d'una mare soltera arruïnada, aquesta i la parella del difunt intenten ocultar el cos després d'assabentar-se que han estat excloses del testament.

'Si no t'hagués conegut'

L'Eduard perd a la seva família a un tràgic accident. Podrà canviar el destí de la seva dona en un univers paral·lel?

'Les de l'hoquei'

Les entusiastes jugadores d'un equip d'hoquei patins busquen guanyar a la pista mentre intenten tenir temps pels estudis, família i l'amor.

Aquí sota tens les pel·lícules que ara mateix pots veure en llengua catalana a Netflix:

'Els Mitchell contra les màquines'

Una apocalipsi robòtica posa fre al seu viatge per carretera a través del país. Ara, el futur de la humanitat depèn dels Mitchell: la família més rarota del món. És la primera pel·lícula que Netflix estrena amb l'àudio en català.

'Incerta Glòria’

El lluís, un soldat indiferent pel que fa, coneix a la Carlana i ràpidament s'enamora d'ella. Però aviat descobreix que la veritable passió d'ella és el poder.

'La pròxima pell'

Quan un introvertit adolescent que va desaparèixer fa temps reapareix a un poble dels Alps, la seva família comença a preguntar-se si realment és qui diu ser.

Segueix-nos al nostre canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad