Lildami: "El primer que faré quan es pugui sortir és gravar un vídeo i treure un tema nou"

El raper egarenc promet nova música per ben aviat

Lildami

Lildami prepara un nou llançament / Pau Griera

Aquesta pandèmia global ha portat a aturar pràcticament la indústria musical i són molts els llançaments que han quedat guardats en una carpeta esperant veure la llum en els mesos vinents. Per contra, els nous temes surten amb comptagotes, però per sort el talent és imparable, o bé, en el cas del Lildami, és "imparabla".

El jove egarenc anunciava a través d'instagram la seva intenció de publicar nova música tan bon punt com sigui possible. I no només això, afirmava que publicarà una nova cançó quan la desescalada pel Covid19 permeti poder enregistrar-ne el videoclip:  "El primer que faré quan es pugui sortir és gravar un vídeo i treure un tema nou". D'aquesta manera, el Lildami anuncia que té un nou tema entre mans. Això sí, la data de sortida ara per ara és indeterminada, i tampoc ens ha volgut avançar el títol.

View this post on Instagram

El primer que faré quan es pugui sortir es gravar un video i treure un tema nou

A post shared by lildami (@lildami) on

En aquesta publicació no hi ha faltat desenes de comentaris de seguidores i seguidors del jove vocalista urbà. Entre elogis dels seus fans, i companys de projecte, cal destacar el comentari que els han deixat un company de professió des del seu perfil oficial:

Koers: "Si no és amb mi, no serà un hit✊🏾".

És una pista del proper llançament del jove raper de Terrassa amb els lleidatans? O es tracta d'una proposició dels de la terra ferma? Tan bon punt, Lildami i el seu equip puguin sortir a rodar-ne el vídeo sortirem de dubtes.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?