En Miquel Abras fa olor d'estiu

Nous aires per la música en català amb el més nou d'en Miquel Abras 'Flor d'estiu'

Encara no fa dos anys del doble disc d'en Miquel Abras 'Punt de no retorn' i 'Punt de partida' i ja torna amb nova música i nou videoclip 'Flor d'estiu'. En aquest cas el single trenca absolutament amb tot el que teníem preconcebut de l'artista empordanès.

Fora guitarres, aconsegueix cavalcar amb la seva veu sobre una base electrònica al més pur estil Daft Punk. Una cançó creada des del confinament que en lloc de ser fosca és tot el contrari, un raig de llum que ha d'il·luminar l'estiu del 2020, ja que es va crear amb les ganes del cantant de la Bisbal d'Empordà de poder sortir i veure el mar. No és la primera vegada que les cales de la Costa Brava són font d'inspiració d'en Miquel Abras ja que el seu anterior disc es va presentar amb l'inoblidable 'Fills del mar'.

Aquesta setmana el cantant empordanès ha sorprès amb un cover de 'La petita rambla del Poble Sec' d'en Cesk Freixas i també ha proposat un repte a les seves xarxes, compartir a les històries d'instagram la reacció en veure el videoclip que t'estrenem a ELS40

'Flor d'estiu' a més compta amb la producció dels Minova, que van vestir una cançó nua, la que va enviar en versió demo el Miquel Abras només amb veu i guitarra i que ja s'ha posicionat com una de les cançons a tenir en compte aquest estiu.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40