CANETROCK ajornat

L'edició 2020 del festival de música es farà el 3 d'octubre

CANETROCK ajornat

CANETROCK 019 / Carles Callis

El festival de música en català més important del país ajorna la seva setena edició degut a la crisi sanitària que estem patint. Segons el comunicat que han fet públic aquest matí, CANETROCK 20 es farà finalment el primer dissabte d'octubre prioritzant la salut dels assistents i treballadors i aplicant les mesures que siguin necessàries per tal de garantir-ho.

L'organització guanya temps a la desescalada per tal de poder oferir un espectacle com el que estava previst inicialment i no amb les restriccions que s'aplicarien en la data prevista inicialment. També ho han fet seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries arran de la crisi del coronavirus.

Cal recordar que les entrades per l'edició 2020 del CANETROCK estaven exhaurides des del passat mes de febrer, aconseguint un èxit de venda anticipada sense precedents en les anteriors edicions. El festival assegura que mantindrà el mateix cartell que ja estava previst pel 4 de Juliol.

Així doncs a sobre de l'escenari de Canet de Mar hi podrem trobar el pròxim 3 d'octubre a:

Manel, Oques Grasses, Doctor Prats, Els amics de les arts, Sopa de cabra, Itaca band, Ciudad Jara, Miki Núñez, Roba estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc.

L'organització recorda que les entrades adquirides per la data inicial seran vàlides pel 3 d'octubre, però posa a disposició d'aquells que no hi puguin assistir una adreça electrònica tickets@canetrock.cat  per sol·licitar-ne la devolució de l'import de les entrades abans de l'1 d'agost.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?