Els Amics de les Arts presenten el seu recopilatori del confinament

'Els Dies Més Dolços' reuneix les cançons més demanades a la seva web sèrie

Els Amics de les Arts presenten el seu recopilatori del confinament

Els Amics de les Arts / Foto cedida per Música Global

Els Amics de les Arts han estat treballant en dos projectes paral·lels durant tots aquests dies de quarantena. Per una banda, la web sèrie interactiva 'Atrapats Aquí' ha estat tot un experiment d'èxit que ha servit per fer un diari del confinament. La primera temporada té vuit episodis, tots penjats al seu canal de Youtube i hem pogut veure des d'un mestre Yoda, a la pell del Joan Enric Barceló, a un casament al capítol final. Els 'atrapaters' que és com anomenen els fans de la sèrie han pogut decidir el contingut de cada capítol demanant el que volien veure, una espècie de tria la teva aventura i el grup ha fet com diuen ells "el que bonament hem pogut".

D'altra banda, el trio creava alhora el segon projecte 'Els Dies Més Dolços' on han presentat un seguit de concerts en acústic a partir de les cançons que els fans anaven demanant. Totes les cançons i vídeos s'han anat penjant sense excepció al seu canal de Youtube. Durant els dies de reclusió a casa les peticions s'han fet realitat com per exemple les versions de Ja no ens passa, El Senyal que esperaves o Reykjavík on ha col·laborat la Suu. Ara el grup ha fet un recopilatori limitat i només digital amb totes aquestes versions, els vídeos i un bonus track amb una versió inèdita de Jean Luc que no ha sortit publicada enlloc.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Els Amics de les Arts (@elsamicsdelesarts) el

Els Amics de les Arts tenien preparat el seu retorn per aquest 2020 però aquesta pandèmia global va fer aturar tota la maquinària de presentació del disc. El 20 de març era la data inicial per la publicació del seu cinquè treball 'El Senyal que esperaves' però ara per ara està tot en pausa i no hi ha nova data de publicació. Aquests dies hem pogut conèixer fins a 4 avançaments d'aquest esperat disc, des del primer single El meu cos, un èxit rotund, fins a l'últim tema que és Et vaig dir. El grup tornava reconvertit en trio i amb una bateria de novetats que hauran d'esperar fins que la música torni a sonar a places, teatres i carrers.

 

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?