Obre el primer autocine de Catalunya

Per 5 euros podràs veure una pel·li des del cotxe

Obre el primer autocine de Catalunya

Una parella mirant una pel·lícula a un autoncinema improvitzat durant la pandèmia global del 2020 / Getty Images / Braulio Jatar

Catalunya tornarà a tenir un autocinema. Sembla que estiguem retrocedint en el temps, i que ens embriaguem del romanticisme dels setanta i vuitanta, però les mesures de seguretat sanitària i les normes de l'estat d'alarma que se n'ha derivat a causa de la COVID19 han fet que aquest tipus d'espais de projecció de pel·lícules estiguin tornant en ple segle XXI.

El primer autocinema que obrirà a Catalunya en aquest 2020 serà a Golmés, al Pla de l'Urgell. El poble lleidatà tindrà un espai a l'aire lliure on es projectaran pel·lícules de cinema per ser vistes des del cotxe i d'aquesta manera mantenir les distàncies de seguretat i la resta de mesures sanitàries per prevenir el coronavirus.

El preu de l'entrada serà de cinc euros, i a cada sessió s'espera rebre prop de quatre-centes persones en el primer autocinema del 2020. La pantalla on es projectaran les pel·lis tindrà una mida de deu metres d'amplada, i el més romàntic de tot plegat és l'àudio de la projecció es podrà escoltar a través de la ràdio del cotxe tot sintonitzant una freqüència en concret. Aquest primer autocinema català s'instal·larà a l'aparcament de l'antiga discoteca Big Ben (prop de Mollerussa) i està ideat per a 200 vehicles. La primera sessió serà el dissabte 30 de maig a les vuit del vespre per projectar 'Joker', tot i que obrirà les portes tots els vespres de divendres i dissabtes del mes de juny.

Les entrades es poden aconseguir a aquí i el 20% de la recaptació es destinarà a la investigació sanitària.

Al mateix temps que es veu la pel·li, es podrà degustar algun dels menjars del servei de food trucks. I un cop acabada la projecció, hi haurà organitzades activitats culturals com concerts o monòlegs.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad