Entrevista exclusiva amb el Don Patricio

“Estuve de moda, pero me esfuerzo y trabajo para que el proyecto siga adelante muchos años”

El Don Patricio des de l'estudi de gravació ens explica com està vivint aquesta pandèmia causada per la COVID19. Ens explicava que la propagació del virus el va agafar als Estats Units d’Amèrica i la situació el va forçar a tornar a la península ràpidament. Però en comptes de tornar a casa, a les Illes Canàries, va quedar-se a Madrid per aprofitar per escriure noves cançons.

Amb el Víctor de la Torre han xerrat sobre la seva carrera professional, com va viure l’explosió del seu èxit ‘Contando Lunares’ que sense pràcticament un euro en promoció es va convertir en tot un himne de l’estiu 2019 i que ja té versió internacional al costat de l’Anitta i el Rauw Alejandro. A més a més, ens va explicar la curiosa i atzarosa història del ‘Lola Bunny’, com va néixer la seva col·laboració amb la Lola Indigo que tan fort ho ha petat.

El Don Patricio acaba d’estrenar nova cançó al costat del Mozart La Para sota el títol de ‘Pa Toda La Vida’. Durant l’entrevista ens explica com li va venir la lletra al cap. I no només això, el cantant urbà de La Caleta parlar dels seus plans de futur: “Estoy preparando un disquito. El rollo es que ya mes estoy cansando de tanto single. Cada single con su vídeo… Yo tengo muchas más cosas que decir” ens va respondre quan el Víctor li va preguntar què hi feia a l’estudi de gravació.

Amb més a més, el canari ens va deixar clar que és el que ara mateix el preocupa i el fa feliç en aquesta entrevista exclusiva que no et pots perdre.

 

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad