El Bojan Krkic, els Siderland, la Queralt Castellet, la Romy Low i l'Hektor Mass han mogut la setmana

Els esportistes i els artistes de música de ball han estat els protagonistes d'ELS40 i ELS40 Dance

Cartells dels directes d'ELS40 i ELS40 Dance / ELS40

Aquesta primera setmana de juny, l'esport i la música de ball han estat protagonistes de les nostres entrevistes vespertines. Tant a ELS40 com a ELS40 Dance t'hem ofert una finestra a casa amb estrelles de la música electrònica i de l'esport per parlar amb ells, descobrir com està vivint el confinament i el desconfinament gradual, i quins plans de futur tenen al cap.

Dimarts, el Bojan Krkic va confessar a l'Oriol Mora, en el nostre Instagram Live, que si no hagués estat futbolista, li hauria encantat ser cantant i sentir què és estar sobre un escenari cantant cançons. A més a més, ens va revelar els seus gustos musicals, entre els seus grups i artistes favorits es troben els Txarango, Els Catarres, els Buhos, el Miki i el Nil Moliner, del qual es declara molt fan de les seves cançons. Afegia que 'Bailando en la batalla' ha estat la seva banda sonora durant el confinament.

El passat dimecres els Siderland van compartir una estona amb l'Adrià Ortega a través del nostre directe a les xarxes socials. Els vam veure molt il·lusionats amb el nou single "Crema la pista" i amb ganes de pujar sobre d'un escenari per poder interpretar-la pels seus seguidors, dels que asseguren estar-ne entregats. Ens van avançar que de moment no pensen a fer cançons en una altra llengua que no sigui en català perquè el seu tarannà és Catalunya. Un confinament component a distància, una producció alimentada per hores de telèfon i videotrucades juntament amb les visites a la cuina per elaborar menjars exquisits. Així van resumir les darreres quatre setmanes que han viscut els amics Siderland que es troben immersos en la promoció de la seva nova cançó.

La Queralt Castellet també va passar pel nostre directe dijous d'aquesta setmana. Va parlar amb l'Uri Mora sobre la necessitat de tornar a la muntanya, ja que el confinament la va agafar a Palamós passant un cap de setmana i ja fa tres mesos que es troba a la localitat baix-empordanesa. Parlant sobre la música, ens va explicar que li encanta cantar i que quan vivia a Catalunya li encanta anar a concerts de música catalana, quelcom que segueix escoltant, ja que l'acosta a casa. Els seus plans de futur és preparar-se, per arribar de la millor manera, pels Jocs Olímpics d'hivern de Pequín del 2022.

Aquesta setmana, també hem gaudit a través d'ELS40 Dance de la companyia del DJ i productor català Hektor Mass, i l'artista i vocalista dance, Romy Low. Tots dos van acudir a la cita a través del nostre Instagram Live més electrònic.

"He aprofitat el confinament per començar a escriure la meva primera novel·la" va revelar la Romy Low a la Neus Gonzalez. I afegia durant el directe d'ELS40 Dance: "he tingut molt temps per poder posar-me a treballar en una cosa que m'apassiona, estic escrivint la meva primera novel·la". A banda, d'avançar-nos els seus plans de futur que impliquen diversos projectes, i els triomfs que ha assolit aquest 2020; com l'èxit d''Otra Copita' o la seva col·laboració amb el DJ Valdi a 'Lo Digo'. Ens va comentar que la pandèmia global li va esguerrar els seus plans de gravació com els tenia previstos, ha hagut de suspendre temporalment el seu viatge a Miami per enregistrar noves cançons. L'artista també ens va confessar que li encantaria col·laborar en algun projecte amb l'estrella mundial britànica Sam Smith.

El jove DJ barceloní ens ha assegurat que el seu somni és portar una de les seves sessions a sobre de l'escenari del prestigiós Festival Coachella dels Estats Units d'Amèrica. Ens va revelar que si no es dediqués a passejar les seves sessions electròniques arreu, es dedicaria al món del futbol, professió de la qual en va fer les primeres passes jugant a l'Europa, la Gramenet i el Villarreal... L'Hektor Mass repassava alguns dels moments viscuts durant els últims anys com a DJ, com per exemple compartir escenari amb l'Steve Aoki a Eivissa. I ens apuntava que el punt fort d'un bon DJ és la psicologia de pista de ball.

I aquesta setmana, segueix pendent de les nostres xarxes tant a ELS40 com a ELS40 Dance per no perdre't cap de les trobades virtuals en forma d'entrevista que et tenim preparades.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad