Els Koeman, descobreix el pop feliç

El duet reusenc s'estrena amb 'Dimarts', un so fresc i ballable que enganxa

Des de Reus, et portem tota una troballa musical, els Koeman. L'Emili Llamas i el Gerard Alcover s'estrenen amb una referència pop plena de color, un so fresc amb reminiscències dels vuitanta i dels setanta.

El duet reusenc porta sota el braç una carta de presentació anomenada 'Dimarts', una cançó segueix la tendència acolorida i refrescant de la formació en format ballable i despreocupat. Es tracta del primer senzill del duet, una cançó que parla "d'aquelles coses que mai ens atrevim a fer, de la por a equivocar-se i de la necessitat d'arriscar... La música beu de la cançó pop de tota la vida amb un vestit electrònic i un regust disco que farà moure els peus a aquells que l'escoltin" diuen els mateixos autors.

'Dimarts' té una influència del pop de sempre i amb referències electròniques de la música disco. Un so aconseguit amb l'ajuda a la producció musical del Manu Guix i el Roger Rodés, que s'han fet càrrec de vestir la producció de la targeta de presentació del duet Koeman.

El projecte es presenta amb una idea clara, un so que vol canalitzar felicitat a través de la música, bona harmonia i un ambient ideal per a transportar-te al teu espai vital, ballant, cantant i compartint amb els que estimes mitjançant tornades ben fàcils i que s'enganxen fent que no paris de cantar. Embolcallat en un so actual que convida a deixar-se portar a cada escolta.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?