El Sr. Chen ha viscut en un '4ever Domingo'

L'àlbum de l'artista vallesà és una obra d'art on hi ha posat tot els seus sentiments i emocions durant el confinament col·laborant amb una quarantena d'artistes

El Sr. Chen ha viscut en un '4ever Domingo'

El Sr Chen presenta 4ever Domingo / Delpalo Records

El mes de juny ha començat el llançament un tros de disc anomenat 4ever Domingo, una obra mestra de la producció i de reflexió sobre els mesos de confinament causat per la pandèmia de la COVID19. Més d'una quarantena d'artistes han participat en forma de col·laboració en aquest nou projecte com la Pavvla, el Guillamino, el Sr Wilson, El Noi de Tona, la Yung Rajola, o com diu ell, el seu "original team" amb el Lildami i l'Emotional G; i d'altres més especials com la seva àvia, l'Alba Torres.

Un disc que neix de la negació en els primers dies, de la disconformitat de viure entre les quatre parets de casa. A través de les seves reflexions, algunes narrades, d'altres en forma de rimes a les seves cançons, en Chen reprèn un viatge pel seu interior, mostrant-se íntimament a través de la música i la veu amb ritmes urbans, R&B i passant per la senzillesa d'una guitarra. Una producció cuidada i elegant que s'equilibra amb les lletres i els pensaments del seu autor que fa servir el català, el castellà i l'anglès per a expressar el que ha ocorregut en la seva ment. Idees que han brollat pel seu cap o que ha viscut en cadascuna de les darreres setmanes.

4ever Domingo és un indret on tothom ha viscut en algun moment des del passat mes de març a causa de l'estat d'alarma. L'àlbum amb prop d'una trentena de talls és una oda a la rutina cíclica que ha portat el confinament. El jove artista urbà rubinenc tenia la necessitat de retratar la seva pròpia experiència d'aquest enclaustrament, així com la dels artistes que hi col·laboren.

El Sr. Chen va anar presentant cadascuna de les cançons que he creat, compost i enregistrat durant aquest període a través del seu perfil a Instagram i acumulen milers de reproduccions. El disc culmina amb 'Pasará' on hi ha col·laborat els vint-i-quatre vocalistes que hi han participat.

Després d'escoltar cadascuna de les pistes del nou projecte del Sr. Chen, t'adones que 4ever Domingo no és un àlbum, és un estat d'ànim en què ens podem instal·lar en qualsevol moment.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?