El Cap Roig Festival anuncia la suspensió de la seva edició d’enguany

Tot i això el Festival posposa bona part dels seus concerts per a l’edició del 2021: Estopa, Morat, Manel o Blaumut són alguns dels noms confirmats

El Cap Roig Festival anuncia la suspensió de la seva edició d’enguany

Morat / Cedida por Universal Music

El Cap Roig Festival de Calella de Palafrugell, un dels festivals amb més repercussió internacional a casa nostra, s'ha vist afectat per la situació actual per la crisi de la Covid-19 i s'ha vist amb la obligació de suspendre la edició d'enguany.

Una edició que havia de començar el 10 de juliol amb el concert de The Lumineers i tancar el 22 d'agost amb el concert de Julio Iglesias. Això sí no tot son males noticies, i és que l'organització ja ha anunciat que part del cartell es mantindrà per a l'edició del 2021. Concerts com el d'Estopa, Morat, David Bisbal, Els Amics de les Arts, Manel o Blaumut entre d'altres ja tenen data confirmada pel proper estiu. Els espectadors que ja tenien l'entrada adquirida per aquests concerts poden conservar el seient o sol·licitar el reemborsament de les entrades.

Altres concerts com el de l'Aitana, The Lumineers o Mika no s'han pogut posposar i malauradament s'han vist obligats a cancel·lar. Tot i això encara queda part del cartell per completar l'edició del 2021, que s'anunciarà a principis de l'any vinent, i que segur que trobarem grans noms del panorama musical, tant internacional com nacional, en un dels festivals més prestigiosos, que a més es celebra en un indret idíl·lic situat al Cap Roig de Calella de Palafrugell.

Ens quedem amb una mica menys de música en aquest estiu que segurament serà diferent als que hem viscut fins ara, amb una afectació important al sector cultural, però els festivals ja estan treballant per intentar mantenir les seves propostes musicals e intentar cancel·lar el menor nombre de concerts possibles, posposant bona part de la seva programació. I és que la bona noticia a tot això és que des d'avui comença a caminar el Cap Roig Festival 2021.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?