Fes que la teva cançó preferida no tingui final

Com t'hem explicat a l'Anda Ya Catalunya, és possible crear una versió infinita de la cançó que t'apassiona i sempre et passa molt de pressa

Fes que la teva cançó preferida no tingui final

La felicitat d'escoltar la teva cançó preferida sense final / Westend61 / Getty Images

T'imagines que la teva cançó favorita no s'acabés mai? T'agrada tant aquella cançó i sempre et passa volant? Doncs ara, tens remei perquè això no et torni a passar, per combatre aquella sensació que tens quan t'obsessiones amb una cançó, quan l'escoltes i l'escoltes i sempre se't fa curta.

És possible fer que la teva cançó predilecta sigui eterna, que duri hores i hores, fins i tot dies, sense que s'acabi. De debò et garantim que això és possible. Aquest matí, el Víctor de la Torre t'ho explicava a l'Anda Ya! Catalunya. Existeix un software que fent ús d'intel·ligència artificial crea una versió de la teva cançó favorita inacabable, vaja, que no tingui fi. Realment, el que fa és dividir la cançó en fragments amb els beats del tema que tu triïs. Després produeix una versió nova, sempre canviant, diferent i que mai arriba al final.

Ho pots provar a la web The Eternal Jukebox, només has d'accedir a la seva web, anar a l'opció on posa "Pick A Song" de la barra de pestanyes superior. Tot seguit, apareixerà a la teva pantalla una capseta per a introduir-hi cap text, allà és on has d'escriure el nom de l'artista o grup i/o el títol de la cançó que vols escoltar sense fi. Tot seguit, selecciones entre els resultats de la cerca la cançó que t'enamora i fas un clic on hi ha escrit la paraula "Play". Et voilà! La teva cançó preferida no s'acabarà mai, serà infinita.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad