ELS40, DIAL i SER llancen #QuilosDeSolidaritat, amb la Creu Roja i la Fundación Solidaridad Carrefour

L'objectiu de la campanya és recollir el màxim nombre de quilos d'aliments possible per combatre la situació d'emergència social que pateix la població més vulnerable

ELS40, DIAL i SER llancen #QuilosDeSolidaritat, amb la Creu Roja i la Fundación Solidaridad Carrefour

Cartell de la campanya / Quilos de Solidaritat

La crisi sanitària que ha portat de la propagació de la COVID-19 a casa nostra ens ha deixat una crisi econòmica i social que afecta a centenars de milers de persones i que ha provocat una emergència alimentària entre una part de la població que ha desbordat totes les previsions. Les diferents entitats socials estan sobrepassades i, tot i les contínues donacions rebudes, aquestes es fan insuficients per a cobrir aquest augment de demandes d'ajuda.

Per això, les tres grans emissores de PRISA RADIO, SER, Els40 i Dial, en col·laboració amb la Fundación Solidaridad Carrefour i la Creu Roja, han posat en marxa de l'18 de juny i fins el 28 de juny l'operació #KilosDeSolidaridad amb la que es pretén fer visible la difícil situació a la que s'enfronten milers de persones al nostre país.

Quilos de solidaritat: t'ho pots permetre

Una campanya de sensibilització que porta al seu torn lligada una important operació de recollida d'aliments en benefici per a milers de persones en una situació d'emergència social. Aportacions que, per petites que siguin, ajudaran a minimitzar les dificultats en què s'enfronta una gran part de la nostra societat. "A que t'ho pots permetre", formula la campanya.

La campanya de recollida es farà entre el 25 i 28 de juny a més de 200 hipermercats Carrefour i comptarà amb la participació de milers de voluntaris de la Creu Roja i de la Fundación Solidaridad Carrefour. En ella, a més de demanar la donació d'aliments, grans figures de la ràdio s'hi han involucrat activament en l'acció i actuaran també com a voluntaris durant els dies en què es faci la campanya de recollida d'aliments. Els principals comunicadors de la Cadena SER, ELS 40 i Cadena Dial realitzaran programes i connexions especials 'in situ' per a mobilitzar a les seves respectives audiències i a la ciutadania en general.

Els principals conductors i programes de les emissores musicals de la PRISA també seran protagonistes d'aquesta iniciativa solidària. Tant el presentador del morning d'Els40, Anda Ya, el Dani Moreno "El Gallo" i el presentador i director del Del 40 a l'1, el Tony Aguilar seran el dijous 25 de juny a primera línia en un dels centres de Madrid per explicar als seus oients i seguidors tots els detalls i anècdotes d'aquestes jornades de donació d'aliments.

Centres carrefour de recollida d'aliments

CARREFOUR BADALONA

CARREFOUR BARBERÀ

CARREFOUR MAQUINISTA

CARREFOUR GLORIAS

CARREFOUR SAN CUGAT

CARREFOUR CABRERA

CARREFOUR CORNELLÀ

CARREFOUR PRAT

CARREFOUR GAVA

CARREFOUR GRANOLLERS (MINI)

CARREFOUR IGUALADA 1 (MINI)

CARREFOUR L'AMETLLA (MINI)

CARREFOUR GRAN VIA L'HOSPITALET

CARREFOUR MANRESA

CARREFOUR MARTORELL (MINI)

CARREFOUR OLERDOLA (MINI)

CARREFOUR SANT FRUITÓS (MINI)

CARREFOUR SANTA SUSANA (MINI)

CARREFOUR VALLÈS

CARREFOUR TARRASA-MONTSERRAT

CARREFOUR VIC 1 (MINI)

CARREFOUR GIRONA (MINI)

CARREFOUR OLOT (MINI)

CARREFOUR FIGUERES NOU CENTRE (MINI)

CARREFOUR LLEIDA

CARREFOUR REUS

CARREFOUR TARRAGONA

Les emissores regionals de la SER teixiran en les seves respectives ciutats aquesta xarxa solidària i realitzaran edicions especials dels seus principals programes i connexions en directe destacant els seus presentadors i periodistes i als hipermercats de cadascuna de les seves localitats on es centralitza la recollida d'aliments.

A més a més, els usuaris podran informar-se de la situació actual d'emergència alimentària i, més en concret de tots els detalls de l'acció que van a dur a terme la ELS40, la Cadena Dial i la Cadena SER, la Creu Roja i la Fundación Solidaridad Carrefour, en l'especial de cadenaser.com.

 

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Iñaki Domínguez

  • Hoy en los40

    Se alza con el primer puesto tras seis semanas en lista. El primer gran escándalo de The Rolling Stones. El origen y la historia detrás de la canción Thousand Miles, de Miley Cyrus. Lucho SSJ viene de gira a España. Las mejores frases para el Día del Padre.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad