'Ara, aquí, present' el més nou dels Blaumut

La segona cançó de '0001' presenta un videoclip que et farà reflexionar

Blaumut(Música Global)

'0001' és el nom de l'últim treball dels Blaumut, la banda que barreja pop i folk d'una manera única, gràcies a l'atmosfera sonora que són capaços de generar en cada cançó i a la veu característica del seu vocalista.

Precisament qui posa veu a les cançons, en Xavi de la Iglesia, també és qui ha posat imatges aquest cop a 'Ara, aquí, present' el segon single que es desprèn del seu nou disc. Un videoclip nascut del confinament, com que era impossible que es trobessin tots els membres de la banda per enregistrar-lo, en Xavi es va dedicar a dibuixar i crear les animacions. 

La història representada per dos personatges, simbolitza la connexió entre la part racional i l'emocional de les persones. Es tracta d'un clip d'animació ideat, dibuixat i desenvolupat per en Xavi de la Iglesia i que compta amb la col·laboració de la Marta Pérez i Verge Murmuris Comunicació, en l'edició i post-producció.

Aquest nou single arriba tot just abans de començar la gira d'acústics '0000' dels Blaumut per presentar el seu darrer disc.

  • blaumut - gira '0000'
  • lletra - blaumut - ara, aquí, present

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40