La versió sobre rodes del 'Bad Guy' de la Billie Eilish

El Josep Valldeneu, d'Oques Grasses, entra al cotxe i es munta la seva pròpia cover

La versió sobre rodes del 'Bad Guy' de la Billie Eilish

La Billie Eilish als Premis BRITS 2020 / Jim Dyson/Redferns/Getty Images

El 2020 passarà a la història per moltes coses. Són moltes les fites que s'estudiaran el dia de demà sobre el qual vivim aquest any. Però les conseqüències de totes elles en molts casos està donant com a fruit meravelles com aquesta. El Josep Valldeneu, saxofonista de la formació osonenca Oques Grasses, compartia una pròpia versió de l'èxit rotund de la Billie Eillish, 'Bad Guy'.

La gràcia de tot plegat rau que ell mateix ha fet la part instrumental, ha posat la veu i és el protagonista d'un simpàtic videoclip dins d'un cotxe. Sembla senzill d'explicar però quan ho veus, et triomfa.

El protagonista del vídeo no pot ser altres que el seu saxo i el mateix Josep Valldeneu vestit de mil maneres diferents: amb look casual, amb camisa de flors i ulleres gegants, de pantera rosa, amb un barret de natació i banyador, amb un suriyah i un crucifix, amb un turbant, amb una túnica daurada, de jugador de bàsquet, amb un vestit d'americana, camisa i pantalons de pinça... et sorprendrà la quantitat de canvis de vestuari que arriba a fer en menys de quatre minuts.

En el vídeo no ho poden faltar els instruments de vent que posa dins i treu del cotxe, un teclat, algun peluix escocès i la mítica balena dels Oques Grasses. Un clip protagonitzat per ell mateix on a ritme frenètic pica de mans, toca el saco, el teclat, pica al sostre del cotxe, canta i, podríem dir que també, balla la cançó que ha fet popular la cantant nord-americana Billie Eilish. Un deu, Josep!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?