El Lildami sorprèn amb un canvi de 'look'

Amb el ‘Take on me’ de la banda A-Ha de fons, penja un vídeo a Twitter i a Instagram mostrant el seu nou pentinat

El nou 'look' del Lildami ha sorprès a través de les xarxes. / Pau Griera

Del seu lema ‘IMPARABLA’ directament a l'‘IMPENTINABLA’. Així és com el Lildami revela el seu canvi de look afirmant que li és estrany veure’s rapat després de tant de temps. Si el coneixes, saps que les rastes són una extremitat més del seu cos. O ho eren. Perquè ara, l’artista de referència de la música urbana en català es desprèn d’una part d’ell i mostra una nova faceta que sorprèn a tots els seus fans i companys del món de la música.

Els Flashy Ice Cream, el Miki Núñez i el Sr. Chen, entre d’altres, no han volgut ser menys i ja s’han pronunciat en la seva publicació a les xarxes. Fins i tot, són molts els fans que han comentat que té un aire a l’Arón Piper, cosa que ell ha volgut comprovar i penjar una història a Instagram fent la comparació, com també, publicant un mem propi de desmotivaciones.es.

L’estiu, si una cosa és certa, és que porta canvis. I aquest, n’és un d’ells. El cantant de Terrassa es prepara per sortir als escenaris amb una nova imatge que podran veure tots els espectadors el 2 d’agost al Festival Cruïlla XXS, a l’escenari Vallformosa del Poble Espanyol de Barcelona a les 21 hores, tot i que inicialment estava programat pel 24 de juliol. L’artista ja s’ha fet un lloc a l’escena hip-hop i trap del país i s’ha guanyat el seu públic amb les seves lletres iròniques d’altíssima destresa.

El fenomen Lildami no ha fet més que començar...

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40