El Joan Dausà al·lucina amb aquesta versió d'una cançó seva

El santfeliuenc afirma: "Em flipa la versió"

El Joan Dausà al·lucina amb aquesta versió d'una cançó seva

El Joan Dausà sorprès amb aquesta versió de 'Otra manera de vivir' / Promo Arts

'Una altra manera de viure' aquest va ser el hit amb què el Joan Dausà, la Maria Rodés i el Santi Balmes dels Love Of Lesbian ens acompanyaven a viure l'estiu més mediterrani l'any passat. Ho feien a través del popular spot que Damm emet cada estiu per celebrar l'arribada de l'estació més càlida de l'any, la que convida a viure-la més intensament. A més a més, la cançó que van interpretar el Dausà, la Rodés i el Balmes va tenir dues versions, una en la nostra llengua i l'altra en castellà. Aquí tens la versió que vas poder escoltar l'estiu passat a través d'ELS40.

 

Un any més tard, el Joan Dausà s'ha endut una agradable sorpresa. A través de les xarxes ha trobat un cover que l'ha emocionat tant com per a compartir-la amb els seus seguidors. Es tracta d'una versió que ha fet la jove actriu i cantant mallorquina Aina Zanoguera. En el vídeo d'Instagram que el santfeliuenc ha compartit amb els seus seguidors, afirmava: "Em flipa la versió 🙌🏻 Gràcies @zanogueraaina ❤️" I el que és cert, és que aquesta versió enamora només escoltar-la, és normal que el mateix cantant s'hagi sorprès gratament. Dóna un cop d'ull al vídeo.

 

L'Aina Zanoguera publicava el vídeo al seu canal IGTV a l'instagram on deia que n'estava molt de la cançó: "una cançó preciosa de @joandausa , @mariarodes_ i @santibalmeslol 🌿 @estrelladamm va fer aquest spot l'any passat i se'm va quedar gravat! És molt bonic, el tenen a YouTube. 🌊 A més fa uns dies la cantava amb en @luisesmusica , sempre disfrut molt tocant amb ell, i ara no me la puc llevar! Si teniu alguna cançó que tampoc se vos lleva i me la voleu recomanar, endavant!!"

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?