La col·laboració repleta de bon rotllo que prometen els Arnau Griso i La Pegatina

El duet barceloní ha confirmat que formarà part del proper disc de la banda

La col·laboració repleta de bon rotllo que prometen els Arnau Griso i La Pegatina

L'Arnau Blanch i l'Eric Griso, el duet català Arnau Griso, col·laborarà amb La Pegatina. / Sony Music Spain

“Més contagiós que la Covid-19”, així revelaven els Arnau Griso la col·laboració que estan treballant amb La Pegatina.

Havia de passar. El talent de la banda barcelonina, La Pegatina, amb l’Arnau Blanch i l’Eric Griso (Arnau Griso) pot convertir-se en un nou himne amb les seves lletres fresques, iròniques i divertides, com amb el seu ritme enèrgic.

Dies enrere, els Arnau Griso van confessar a través de les xarxes que sempre havien estat fans seus, des del 2007 que van escoltar el seu primer disc Al Carrer i que es van tornar “addictes” al seu ritme de carrer. Han passat 13 anys des d’aleshores, però la música de la banda, per sort, encara ens acompanya en el nostre dia a dia. Ara, podem veure com els somnis es fan realitat. Els Arnau Griso afirmaven que després de tants anys considerant-se fans, ara poden dir que són amics i que a més, formaran part del seu proper disc que està a punt d’arribar: Darle la vuelta, produït pel Tato Latorre, mesclat pel Rafa Sardina i que comptarà també amb col·laboracions com la de El Kanka, els Delaporte, la Travis Birds i el PJ Sin Suela.

L’Adrià Salas, cantant de La Pegatina, ha contestat amb un missatge d’afecte al duet català explicant que els va conèixer a un concert de El Niño de la Hipoteca i que el temps l’està obligant a estimar-los... La banda catalana ja ha avançat el seu nou treball i ha anunciat la portada del que serà el seu setè disc, que incorpora temes que ja pots escoltar com ‘Como se hacen las flores’ i ‘Darle la vuelta’.

Atentes i atents al que està per arribar perquè si un objectiu tenen en comú aquests artistes, és contagiar-nos amb alegria i humor!

Videoclip oficial de 'Darle la vuelta', un avançament del proper disc de La Pegatina. / Warner Music Spain

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?