En Jorge Román estrena ‘Conmigo’, un viatge pels seus sentiments i emocions

El cantant de Tarragona dóna a llum el seu nou senzill un any més tard de ‘Tú no lo sabes’, el seu primer tema

La portada de 'Conmigo', el nou senzill que ens presenta en Jorge Román / Warner Music Spain

Sense perdre la seva essència urbana, en Jorge Román presenta una proposta pop repleta de sinceritat i sentiment. S’endinsa en la seva faceta més profunda per a mostrar-nos la seva part més íntima, en la qual et convida a reflexionar sobre les anades i tornades amoroses, aquelles que tard o d’hora qualsevol persona pot experimentar i que, sens dubte, la cançó fa que et sentis identificat immediatament.

Amb una guitarra i envoltat d’amics, en Román va descobrir petits matisos de la seva veu que han culminat en passió per la música. Des d’aquell moment, res l’ha aturat. Entre anades i tornades per diferents ciutats, fa just un any va presentar ‘Tú no lo sabes’, la seva primera cançó que va donar a conèixer el seu talent gràcies a la versió acústica a piano i veu que ja deixava entreveure el seu potencial. Un tema ple de força que va aconseguir mig milió de reproduccions en tan sols dos mesos i que més tard, el va seguir la versió original, produïda per Quiroga.

Altres temes com ‘Queda en tu mano’ o ‘Hasta que volvamos a vernos’ han reafirmat que el cantant català no ha fet més que començar la seva carrera musical. Ara, de nou, ens sorprèn amb el seu últim senzill ‘Conmigo’, gravat a Salinas amb la producció de Los Jaycobz i el Juan Ewan.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40