La Pegatina publica “La guspira”, la seva nova cançó en català

Cada cop s'apropa més el nou disc de La Pegatina. Una de les bandes més internacionals de casa nostre ja ha anunciat que el proper 16 d'octubre serà una realitat 'Darle la vuelta', el seu nou treball que promet alegria i ganes de ballar.

A mesura que ens acostem la banda ens van avançant alguns dels temes que hi trobarem. Des de fa varies setmanes que podem escoltar 'Como se hacen las flores' o 'Darle la vuelta', que ja ens anticipen que serà un gran disc

Els avançaments no es queden aquí, i és que la banda de Montcada ha publicat una nova cançó, la primera en català d'aquest nou àlbum. Es tracta de 'La guspira' i ja es pot veure el nou videoclip i trobar la cançó a totes les plataformes digitals. Aquesta nova cançó respira alegria i contagia les ganes de fer-nos ballar que sempre ha tingut la banda. Ens parla de la necessitat d'anar recuperant l'essència d'un mateix després d'algunes relacions.

Pel que coneixem de moment esperem un grandíssim disc, estem expectants que arribi el 16 d'octubre per poder-lo gaudir al complert.

  • 'lA gUSPIRA'- LA PEGATINA (2020)