El Nil Moliner busca una veu per acompanyar-lo en la nova versió de 'Mi Religión'

Els seus seguidors podran participar gravant la cançó a través de Tik Tok

El Nil Moliner busca una veu per acompanyar-lo en la nova versió de 'Mi Religión'

Participa al concurs del Nil Moliner i grava amb ell la nova versió de 'Mi Religión' / Warner Music Spain

Ja són molts els èxits del cantant català. Sens dubte, el seu bon rotllo et trasllada a un estiu etern. Des que va ser el compositor de l’Alfred García d’Operación Triunfo 2017 amb ‘Que nos sigan las luces’, cançó que va aconseguir ser disc d’or digital, no ha parat de treure temes plens d’energia. El mes de febrer d’aquest 2020 va llançar el seu àlbum debut Bailando en la Batalla, que va arribar al Top 2 de discos més venuts a Espanya.

‘Mi Religión’ és un dels temes que forma part del seu últim disc i un dels seus majors èxits. És per això que el cantant de Sant Feliu de Llobregat ha volgut aprofitar aquesta oportunitat i entregar-li al seu públic una nova versió, compartida amb els seus fans. Ara, posa en marxa un concurs per trobar entre els seus seguidors la veu que l’acompanyarà. Per a participar només has de fer un duet amb ell en la versió de la cançó que té penjada al seu perfil de Tik Tok i registrar-te per concursar.

Videoclip oficial de 'Mi Religión', cançó que forma part del disc del Nil Moliner, 'Bailando en la Batalla' / Warner Music Spain

Com bé afirma l’artista, la cançó és un “brindis a aquelles relacions que funcionen, on tots dos són feliços i afortunats d’haver-se trobat i on la seva manera de viure és la seva religió”.

El Nil Moliner ja ha aconseguit fer-se un nom dins la indústria musical del nostre país, i el seu optimisme, indubtablement, l’obliga a quedar-s’hi.

'Bailando', un dels temes més optimistes del Nil Moliner / Warner Music Spain

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

 


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?