ELS40 et portem al Parc d’Atraccions Tibidabo

Participa al nostre concurs d'Instagram i guanya un pack familiar de 4 entrades

Participa al nostre concurs d'Instagram i guanya un pack familiar de 4 entrades per al Parc d'Atraccions Tibidabo / Parc d'Atraccions Tibidabo

La diversió a l’aire lliure a Barcelona té nom i cognoms: el Parc d’Atraccions Tibidabo. Si busques experiències plenes d’emocions fortes el Tibidabo t’ofereix una sère d’atraccions imprescindibles per a amants de l’adrenalina com el Diavolo, la Mina d’Or o la Talaia, i també espais per als més petits com la Granota, el Pony Rodeo el Mini Hurakan.

D’entre les novetats que hi trobaràs destaquem el nou espectacle de terror protagonitzat pels personatges de l’Hotel Krüeger i que es fa a l’aire lliure com a mesura anti-coronavirus. El Tibidabo ha adaptat les seves instal·lacions amb totes les mesures de seguretat i d’higiene per fer de la teva visita una experiència totalment segura.

I ELS40 volem que saltis ben alt, que cridis ben fort i que descarreguis tota la teva adrenalina al Tibidabo, així que participa ja al nostre concurs visitant el nostre perfil d’Instagram i seguiex-nos i respon a la següent pregunta: "Quin és el record més divertit que tens al Parc d'Atraccions Tibidabo?” Pots guayar un pack familiar de 4 entrades.

Aquí tens les bases legals del concurs, consulta-les.

Molta sort!