Ja és aquí la nova temporada d’ELS40

ELS40 arrenca amb força la nova temporada i sobretot amb un missatge de conscienciació davant la Covid-19

Ja és aquí la nova temporada d’ELS40

ELS40 arrenca la nova temporada 2020-2021 / ELS40

Arriben nous reptes i somnis a ELS40. La temporada 2020-2021 està a punt de començar i ho farà amb noves veus protagonistes. Una d’elles és la del DJ Nano, que ha fitxat per la nostra ràdio per posar-se davant el programa World Dance Music.

El DJ més influent del nostre país t’estarà acompanyant cada dissabte a la nit de 22:00 a 23:00 hores amb les seves sessions dance més explosives. Tot i que aquesta no és l’única gran novetat de la temporada.

El Charlie Jiménez presentarà LOS40 Urban Music Show de 21:00 a 22:00 hores, on podrem conèixer les novetats del reggaeton i de la música urbana, substituint així We Love 40. Prepara’t perquè es presenta un nou cicle ple d’èxits!

Èxits que ballarem sempre amb precaució. A causa de la situació actual provocada per la Covid-19, ELS40 inicia una temporada reforçant el missatge de la importància de ser responsables i de complir amb les mesures i recomanacions, com l’ús de la mascareta, a través d’una atractiva campanya digital de conscienciació.

La Cristina Boscá i el Dani Moreno t’acompanyaran cada matí amb el morning musical Anda Ya! a LOS40. Es mantenen els concursos i seccions més especials com Taburizo i Cinema Vaquerizo, La minutaza, La broma de Anda Ya con San Bernardino, etc. Estaran acompanyats de grans col·laboradors com el Mario Vaquerizo, el Keru Sánchez, San Bernardino o María Gómez, entre d’altres.

Però si vols gaudir dels èxits pop del moment, el Víctor de la Torre, l’Uri Mora, l’Adrià Soler, l’Adrià Ortega i la Maria López t’acompanyaran diàriament amb bona música, compartint amb tu programes com l’ADN 40 de 16:00 a 18:00 hores i l’última hora de l’Anda Ya! cada matí conduïda des de Catalunya pel Víctor de la Torre. La Cris Regatero, el David Álvarez, el Jesús Taltavull, el Charlie Jiménez, l’Óscar Martínez, el Félix Castillo i el Karin Herrero s'encarregaran d'acompanyar-te des de Madrid.

I per descomptat, el Tony Aguilar, que repassarà la llista musical més important del país en Del 40 al 1, i també connectarà amb Amèrica Llatina a LOS40 Global Show.

Pels més clàssic, teniu una cita de dilluns a divendres amb el Javier Penedo i l’Andrea Sánchez, que estaran cada matí al seu programa Morning Box compartint les mítiques seccions amb els seus seguidors. Els col·laboradors Eduardo Aldán o Paula Hergar no faltaran a la seva cita amb els oients. Així com tampoc ho faran l’Arnau Gascón i el Josep Bartomeus cada dia a través d'ELS40 Classic. Des de Madrid t'acompanyaran el Bruno Sokolowicz, la Mónica Ordóñez, el Guillem Caballé, el Jorge Sánchez, el Juan Pablo Jiménez, l’Edu Naranjo i la Concha Tauste, que posaran els èxits de la teva vida.

Pel que fa a ELS40 Dance, iniciarà la temporada més TOP de la música electrònica. Podràs gaudir de la música de la mà de l’Enric Font, que conduirà el morning show Danceperta’t i de la Neus González. El Ramsés López, el Jose M. Duro i l’Arturo Grao punxaran de dilluns a divendres els millors temes des de Madrid. Els programes LOS40 Comunidance, Climax, In Sessions i LOS40 Dance Club seguiran sonant els caps de setmana. Però també escoltarem programes especials amb grans col·laboradors com el Dj Nano, el Paco Osuna, el Paul Van Dyk, el DJ Oliver, l’Albert Neve i l’Abel Ramos.

Pels fanàtics dels ritmes més urbans, seran el Sergio Labrador i la Nayeli Capellán els que et portaran els temes d’aquest gènere amb una programació més completa. El Roberto Cardona i l’Heisel Mora estaran a càrrec de l’especial LOS40 Music Show cada cap de setmana.

I tu, t’uneixes a la temporada més #IMPARABLE d’ELS40?


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?