Ja és aquí la nova temporada d’ELS40

ELS40 arrenca amb força la nova temporada i sobretot amb un missatge de conscienciació davant la Covid-19

ELS40 arrenca la nova temporada 2020-2021 / ELS40

Arriben nous reptes i somnis a ELS40. La temporada 2020-2021 està a punt de començar i ho farà amb noves veus protagonistes. Una d’elles és la del DJ Nano, que ha fitxat per la nostra ràdio per posar-se davant el programa World Dance Music.

El DJ més influent del nostre país t’estarà acompanyant cada dissabte a la nit de 22:00 a 23:00 hores amb les seves sessions dance més explosives. Tot i que aquesta no és l’única gran novetat de la temporada.

El Charlie Jiménez presentarà LOS40 Urban Music Show de 21:00 a 22:00 hores, on podrem conèixer les novetats del reggaeton i de la música urbana, substituint així We Love 40. Prepara’t perquè es presenta un nou cicle ple d’èxits!

Èxits que ballarem sempre amb precaució. A causa de la situació actual provocada per la Covid-19, ELS40 inicia una temporada reforçant el missatge de la importància de ser responsables i de complir amb les mesures i recomanacions, com l’ús de la mascareta, a través d’una atractiva campanya digital de conscienciació.

La Cristina Boscá i el Dani Moreno t’acompanyaran cada matí amb el morning musical Anda Ya! a LOS40. Es mantenen els concursos i seccions més especials com Taburizo i Cinema Vaquerizo, La minutaza, La broma de Anda Ya con San Bernardino, etc. Estaran acompanyats de grans col·laboradors com el Mario Vaquerizo, el Keru Sánchez, San Bernardino o María Gómez, entre d’altres.

Però si vols gaudir dels èxits pop del moment, el Víctor de la Torre, l’Uri Mora, l’Adrià Soler, l’Adrià Ortega i la Maria López t’acompanyaran diàriament amb bona música, compartint amb tu programes com l’ADN 40 de 16:00 a 18:00 hores i l’última hora de l’Anda Ya! cada matí conduïda des de Catalunya pel Víctor de la Torre. La Cris Regatero, el David Álvarez, el Jesús Taltavull, el Charlie Jiménez, l’Óscar Martínez, el Félix Castillo i el Karin Herrero s'encarregaran d'acompanyar-te des de Madrid.

I per descomptat, el Tony Aguilar, que repassarà la llista musical més important del país en Del 40 al 1, i també connectarà amb Amèrica Llatina a LOS40 Global Show.

Pels més clàssic, teniu una cita de dilluns a divendres amb el Javier Penedo i l’Andrea Sánchez, que estaran cada matí al seu programa Morning Box compartint les mítiques seccions amb els seus seguidors. Els col·laboradors Eduardo Aldán o Paula Hergar no faltaran a la seva cita amb els oients. Així com tampoc ho faran l’Arnau Gascón i el Josep Bartomeus cada dia a través d'ELS40 Classic. Des de Madrid t'acompanyaran el Bruno Sokolowicz, la Mónica Ordóñez, el Guillem Caballé, el Jorge Sánchez, el Juan Pablo Jiménez, l’Edu Naranjo i la Concha Tauste, que posaran els èxits de la teva vida.

Pel que fa a ELS40 Dance, iniciarà la temporada més TOP de la música electrònica. Podràs gaudir de la música de la mà de l’Enric Font, que conduirà el morning show Danceperta’t i de la Neus González. El Ramsés López, el Jose M. Duro i l’Arturo Grao punxaran de dilluns a divendres els millors temes des de Madrid. Els programes LOS40 Comunidance, Climax, In Sessions i LOS40 Dance Club seguiran sonant els caps de setmana. Però també escoltarem programes especials amb grans col·laboradors com el Dj Nano, el Paco Osuna, el Paul Van Dyk, el DJ Oliver, l’Albert Neve i l’Abel Ramos.

Pels fanàtics dels ritmes més urbans, seran el Sergio Labrador i la Nayeli Capellán els que et portaran els temes d’aquest gènere amb una programació més completa. El Roberto Cardona i l’Heisel Mora estaran a càrrec de l’especial LOS40 Music Show cada cap de setmana.

I tu, t’uneixes a la temporada més #IMPARABLE d’ELS40?

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad