Els 31 FAM i els Flashy Ice Cream protagonitzaran ELS40 La Mercè 2020

Les formacions urbanes posaran música en l'edició més complexa de les festes de la capital catalana diumenge 27 de setembre

Els 31 FAM i els Flashy Ice Cream protagonitzaran ELS40 La Mercè 2020

31 Fam / Delirics

Les festes de Barcelona són conegudes arreu del país, i els concerts d'ELS40 han marcat un abans i un després a la festivitat local. Edicions com les de l'any passat van fer història a la ciutat i al cor de milers de barcelonins.

Enguany, ens trobem amb l'edició més estranya. Concerts que a causa de la COVID19, en plena pandèmia, ens impedeixen gaudir de la cultura com ens agrada. Però això no pot aturar-nos, enguany seguim apostant per la música en viu, pels teus artistes preferits i pels grups de casa nostra. La música urbana mou el carrer i aquest 2020 ens farà sentir el flow. Les formacions vallesanes 31 FAM i Flashy Ice Cream marcaran el beat de la celebració.

Els 31 FAM, amb seu a Sabadell, barregen el reaggeaton, el trap i el dancehall a les seves cançons que han fet embogir al jovent del país. El so urbà dels seus dos àlbums s'han guanyat la fama i popularitat dins l'escena musical catalana. Temes com Valentina, Amb tu, Rip Hoe, Te Gusto o Un Plan B ja s'han convertit en un èxit.

Els Flashy Ice Cream són el duet sabadellenc que més ens han refrescat l'estiu amb el seu èxit Alba. La formació es belluga dins l'escena urbana catalana combinant els sons de diferents estils en les seves produccions. L'Sneaky Flex i el Giancana han fet que Celebro i bec o De Revista estiguin dins del repertori de milers de joves catalans.

ELS40 La Mercè 2020 canvia de lloc, a la celebració més complexa. Aquest any ens movem d'emplaçament per deixar les màgiques fonts de Montjuïc i no marxar gaire lluny: a l'Anella Olímpica de la muntanya màgica. Un indret més ample, on es podrà limitar l'aforament per mantenir les precaucions i seguir totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. Recorda que és imprescindible l'ús de la mascareta, mantenir la distància social de dos metres entre persones i rentar-se les mans sovint.

Fixa't al calendari aquesta data: Diumenge 27 de setembre a les vuit del vespre et portem els concerts d'ELS40 a La Mercè del 2020 amb els directes de les formacions urbanes 31 FAM i els Flashy Ice Cream.

Sep

27

Barcelona

Anella Olímpica de Montjuïc

20:00

27/09/2020 - 08:00 PM27/09/2020 - 08:00 PMEurope/ParisELS40 La MercèEls 31 FAM i els Flashy Ice Cream protagonitzaran ELS40 La Mercè 2020Anella Olímpica de MontjuïcLos40esENTRADAS AGOTADAS

Patrocinadors ELS40 La Mercè 2020 / ELS40

Gràcies per fer possible aquest any la celebració de La Mercè als nostres patrocinadors: Eugin, Esic, Viva GYM, Mobles La Fàbrica, NitBus i CityScoot.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?