Música Global impulsa un nou projecte per celebrar els seus 25 anys

‘Emociona’t amb 25 anys de cançons’ és el programa que durà a terme la discogràfica amb artistes de la talla del Manu Guix o el Miki Núñez

Música Global impulsa un nou projecte per celebrar els seus 25 anys

El Manu Guix, un dels participants del projecte 'Emociona't amb 25 anys de cançons' / Música Global

El 25è Aniversari d’una de les discogràfiques més emblemàtiques de Catalunya s’ha de celebrar com cal. És per això que es duran a terme quatre concerts a l’Auditori de Girona, entre el 27 i el 29 de novembre, sota noms tan coneguts com Manu Guix, Miki Núñez, Elena Gadel i Paula Giberga, els quals protagonitzaran el projecte que impulsa la Fundació Metalquimia per reinterpretar “la banda sonora del país” amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC).

Els concerts mantindran les mesures de seguretat establertes a causa de la Covid-19, amb un 50% de l’aforament, i les cançons de bandes com els Blaumut, els Doctor Prats, els Lax’n’ Busto, els Gossos, els Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts, tornaran a sonar als escenaris.

Els artistes s’han reunit amb el Josep Lagares, l’impulsor del projecte, qui ha destacat que s’ha de llançar “un missatge de valentia” i apostar per la cultura segura, també amb el Salvi Cufí, el president de Música Global, el Francesc Cassú, director musical de Simfònica de Cobla i Corda, i el Jaume Lleixà, el director tècnic de la SCCC. Plegats han iniciat aquesta aventura de recuperar els èxits dels últims 25 anys de Música Global, acompanyats de tota una simfònica.

A partir del novembre podrem veure el disc que s’està preparant on hi haurà un recull de les cançons més populars. Reserva ja les teves entrades.

Auditori de Girona

Europe/Paris'Emociona't amb 25 anys de cançons'Música Global impulsa un nou projecte per celebrar els seus 25 anysAuditori de GironaLos40esENTRADES

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?