ELS40 regalem entrades per veure els 31 FAM i els Flashy Ice Cream a La Mercè 2020

Participa en el nostre concurs a través de l’Instagram d’ELS40 i gaudeix dels concerts dels referents de la música urbana en català

ELS40 regalem entrades per veure els 31 FAM i els Flashy Ice Cream a La Mercè 2020

Concursa per guanyar una entrada doble pel concert dels 31 FAM i els Flashy Ice Cream / Foto ELS40

Aquest any per les festes de Barcelona, les formacions urbanes compartiran escenari amb ELS40. El diumenge 27 de setembre a les 20:00 hores protagonitzaran els concerts de La Mercè 2020 a l’Anella Olímpica de Montjuïc.

Tot i ser una edició diferent a la resta a causa de les mesures sanitàries establertes per la Covid-19, com l’ús obligatori de la mascareta, la reducció de l’aforament i guardar la distància de seguretat, les festes d’enguany arriben amb més ganes que mai. Tornar a sentir la música en directe i que sigui la dels teus cantants preferits no té preu. Ahir mateix es van exhaurir les 600 invitacions, però ara, gràcies a EUGIN, encara pots aconseguir una entrada doble per veure en directe els cantants de Sabadell, els 31 FAM i els Flashy Ice Cream. I a més, si ho vols saber tot sobre ells... recupera les entrevistes amb ELS40 d’aquesta setmana amb ambdós grups a través del nostre compte d’Instagram o del nostre canal de YouTube.

Els Flashy Ice Cream obren nova temporada d'entrevistes amb ELS40, de la mà del Víctor de la Torre / ELS40

Participa ara en el nostre concurs a través de l’Instagram d’ELS40! Només ens has de seguir, comentar amb qui vols venir a ELS40 La Mercè i dir quina és la teva cançó preferida dels 31 FAM i dels Flashy Ice Cream.

Tens temps per a participar fins el 13 de setembre a mitjanit. Consulta les Bases Legals.

Molta sort!


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?