Els Vienna estrenen 'Alacant o el pop d'aquí'

La banda confirma amb solidesa la nova era del pop català

Si una cosa tenim clara és que els Vienna són un dels grups més engrescadors sorgits de la darrera generació catalanoparlant. ELS40 estrenem 'Alacant o pop d'aquí' la nova cançó i avançament del nou disc que ja estan creant i que té previst sortir cap al 2021. Les melodies alegres, fresques i despreocupades són les que fan sonar un homenatge a la seva terra natal. Aquest nou èxit és pop mediterrani autèntic que amb un ritme fresc transmet a la perfecció la idea de la cançó.

La ciutat d'Alacant es converteix en protagonista i no és pas un escenari secundari. El videoclip publicat avui mateix explica a la perfecció aquesta declaració d'amor i queda clar quan els sentim cantar "la nostra història és una part de la ciutat".

L'Artur Deltell i el Pau Castillo, els components dels Vienna, expliquen que "Volíem com a grup parlar dels nostres llocs i les vivències que hem viscut aquí. També l'hem fet pel públic: cal que la música en català comenci a introduir en l'imaginari col·lectiu a Alacant com un espai més del conjunt, cal crear imatges, històries, amors que tinguin lloc aquí. Cal sentir Alacant com a part de la comunitat catalanoparlant perquè es converteixi en una realitat"

Aquest nou tema arriba després que al passat mes de juny la banda publiqués per sorpresa el tema inèdit Per uns quants dòlars de més, primer senzill que es va convertir aquest estiu en una de les apostes importants a la ràdio d'ELS40. El seu debut va ser un EP 'Hem trobat un pis per a llogar' (LCM Records 2020) publicat unes setmanes abans que esclatés la pandèmia i que de moment ens ha deixat sense escoltar el seu directe per casa nostra.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40