"Que et fotin", les paraules en català del Samuel L. Jackson cap al Donald Trump

L'actor ha penjat un vídeo on en 15 idiomes ensenya a insultar a l'actual president dels Estats Units d'Amèrica

El Samuel L. Jackson engega el Donald Trump en 15 llengües / Getty Images / John Sciulli

El Samuel L. Jackson és una de les celebritats estatunidenques que s'ha implicat de ple a les pròximes eleccions a la presidència del seu país. La darrera idea que ha tingut per a incentivar a la gent a anar a votar ha estat ensenyar a engegar a pastar fang en 15 llengües diferents, entre elles el català i l'euskera.

Sota l'etiqueta #GoodToVote, Jackson recolza la campanya de l'associació HeadCount per a fer que tothom comprovi si apareixen correctament registrat per a votar als comicis presidencials dels Estats Units d'Amèrica i que conèixer el mecanisme necessari per a arribar a dipositar el seu vot a l'urna el pròxim dia 3 de novembre.

Aquesta setmana l'actor prometia a Twitter, on té vuit milions i mig de seguidors, que si rebia dues mil cinc-centes visites al portal de la campanya i s'hi donaven d'alta, ensenyaria a insultar al president Trump en quinze llengües diferents. Vet a qui que la xarxa va involucrar-se en aquesta iniciativa que van superar amb escreix la xifra d'usuaris. El Samuel L. Jackson, tan bon punt, es va sobrepassar el comptador va penjar aquest vídeo al seu perfil a la xarxa de microblogging on ensenya als nord-americans i a la resta del món a enviar al president Donald Trump fora de la Casa Blanca amb paraulotes i insults. Entre aquests quinze idiomes, es troba el català on diu Que et fotin i també en basc Zoaz popatik hartzera. Però en el clip apareixen missatges similars en maori, esperanto, el nepalès, suahili o en islandès, entra d'altres.

L'actor s'ha declarat públicament en contra de l'actual president del seu país en diverses ocasions. I a més a més, és tot un expert en reblar insults, com a mínim com a actor. Segons un estudi seriós fet pel web Buzz Bingo, on s'assegura que ocupa el tercer lloc amb 301 insults, hi ha un rànquing d'actors que més insults i paraulotes han dit a la gran pantalla. L'estudi que es va publicar al maig corona a l'actor Jona Hill amb 376 paraulotes seguit del Leonardo DiCaprio amb 361.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Iñaki Domínguez

  • Hoy en los40

    Becky G habla de sus raíces en LOS40 Global Show. La artista se ha convertido en toda una estrella internacional. Dani Martín se indigna tras el robo de su guitarra. Ana Mena se despide de su gira por todo lo alto. Conocemos más detalles del nuevo álbum de Taylor Swift.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad