El Miquel Abras busca la llibertat a ‘Ara que ets ocell’

El cantant de la Bisbal de l’Empordà estrena nou senzill

L’anhel de llibertat, de sortir a buscar les persones que més estimem, les ganes de viure i la sensació de sentir-se viu... Tot això és el que plasma en Miquel Abras al seu nou senzill ‘Ara que ets ocell’, un tema que es va començar a crear davant del mar i que es va culminar quan encara el món estava confinat i teníem més ganes que mai de tornar a sentir-ho tot, “com l’ocell que veies a través de la finestra”, així mateix ho explica el cantant bisbalenc.

La metàfora de l’ocell et transporta a una realitat que tant anhelàvem durant el confinament i la seva veu trencada característica et fa volar cap a indrets que hem imaginat durant molt de temps... “Com sabries si estimes la teva vida?”, és el rerefons que es planteja l'artista amb aquesta cançó.

Després de l’experiència de dos llançaments discogràfics: Punt de no retorn i Punt de partida, on en el primer de tots en Miquel expressa de manera contundent el seu missatge de ràbia després dels actes de l’1 d’octubre, ara continua amb aquell Punt de partida, on les cançons són més optimistes i on inclou tocs de música electrònica. Emocionar, ballar i reflexionar. Tres paraules que defineixen l’artista i que avui, de nou, ho torna a fer amb ‘Ara que ets ocell’, tema produït per l’Albert Solà i mesclada pel Carlus Ramió.

Fa uns dies te l’estrenàvem a ELS40 i ara, ja hi és a totes les plataformes digitals!

  • LLETRA ARA QUE ETS OCELL - MIQUEL ABRAS