Els Porto Bello anuncien els primers detalls del nou disc ‘La Llei Universal’

El 9 d'octubre presentaran la seva nova cançó i videoclip

'La Llei Universal' nou disc de Porto Bello / Imatge cedida per Música Global

Els Porto Bello comencen a escalfar motors amb l'arribada de noves cançons i disc. 'La llei Universal' és el títol del nou treball de la banda i que ja ens han deixat veure com serà la nova portada a través de les xarxes. Tot i que, no s'han quedat només amb aquesta actualització sinó que han renovat també el logo del grup donant-li un toc elèctric que ens pot donar pistes de la nova sonoritat de la banda. En una entrevista amb ELS40 en ple confinament ens van explicar com estaven treballant per acabar d'enllestir aquest disc que ja ens van assegurar que seria un pas endavant en la seva carrera.

El grup ha explicat la seva filosofia de vida resumida en aquesta reflexió on "hi ha una llei universal on cada instant s'ha d'atrapar. Fes que avui sigui especial perquè el demà no tornarà". Aquesta és el nou decret instaurat pels d'Altafulla que volen aprofitar cada instant i "No deixarem per demà tot el que puguem aconseguir junts avui ni permetrem que el temps s'escapi en va quan ens tenim a prop" expliquen al seu compte d'Instagram.

La propera notícia arribarà el 9 d'Octubre amb la publicació de la primera cançó del nou disc i que vindrà amb un videoclip sota el braç per acabar d'arrodonir l'experiència de retorn. Aquest serà el tercer disc dels Porto Bello després de l'exitós 'L' ull de la tempesta' que els va fer guanyar premis i reconeixement de la crítica als seus directes, videoclips i cançons ben reconegudes com per exemple 'Fet d'amor' o 'La Foguera'.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40