L’oci nocturn es reprendrà amb el públic assegut

El Govern aprovarà que les discoteques i les sales de concerts tornin a obrir

L’oci nocturn es reprendrà amb el públic assegut

Gent reivindicant el dret a un oci nocturn segur a la manifestació de Barcelona del 29 de juliol / Getty Images / Josep Lago

La persiana abaixada de gran part de les sales de festes del país durant aquest temps ha comportat que moltes d’elles hagin de tancar o es plantegin tancar. A finals del mes de maig, després del confinament, algunes sales van tenir l’oportunitat de reobrir les portes amb la reducció de l’aforament, però d’altres consideraven que no era viable. La Carmen Zapata, gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) posa d’exemple l’Apolo, que de més de 1.000 persones dretes es va passar a 250 d’assegudes. A més, la responsable de l'ASACC ha exposat avui la seva opinió a l''Aquí, amb Josep Cuní', de la Cadena SER.

El 31 de juliol el Govern va fer efectiu el tancament de l’oci nocturn a causa de la situació sanitària, tot i que l’apertura de les sales amb llicència de teatre sí que es va fer efectiva. Tota aquesta situació ha afectat de manera directa a espais com Razzmatazz, Salamandra i Jamboree, entre d’altres. Ara, el departament de Cultura i de Salut han acordat una excepció temporal que modifica la normativa dels locals afectats.

Aquestes sales doncs, podran obrir sota les mateixes condicions que les sales amb llicència d’auditori o de teatre, guiant-se per l'última modificació del 18 de setembre.

El públic tornarà a gaudir de les festes nocturnes, de la música i de la cultura. Però sempre fent que aquesta sigui segura i complint, per tant, amb les mesures de seguretat que indiquen els protocols, com és mantenir la distància entre grups de contacte habitual, l’ús de la mascareta i controlar els accessos i l’aforament.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad