Els Pësh s'acomiaden amb 'The Good Man'

La formació tanca la seva trajectòria amb aquesta crítica al patriarcat que t'estrenem en exclusiva a ELS40.cat

'The Good Man' és la cançó que acomiada la carrera musical del projecte Pësh, l'alter ego del torellonenc Santi Carcasona, cantant, guitarrista i percussionista. Es tracta de la darrera peça del seu EP Farewell i que va començar a presentar aquest mes de març.

Després de dos àlbums, Where the Sidewalk Ends (2015) i Too Many Universes But Mine (2018), l'artista osonenc tanca aquesta etapa amb un nou EP on a través de quatre nous temes diu 'adéu' al seu públic. Un EP produït pel Sergi Riera que també és el baixista de la formació. Les noves cançons de Pësh van ser enregistrades al mateix temps que el seu darrer treball del 2018. Un so fàcilment reconeixible que es passeja pel rock més clàssic que a Farewell l'artista fa servir per expressar sentiment, emocions i preocupacions que ens afecten a tots actualment.

'Blacksmiths', 'Slain', 'Nobody' i ara 'The Good Man', el quart tema que presenta digitalment el torellonenc Pësh serà l'últim. Carcasona ha decidit tancar aquest projecte musical amb Farewell i veurà la llum a totes les plataformes el pròxim 23 d'octubre. A ELS40.cat t'estrenem en exclusiva la seva darrera cançó i el seu vídeo.

'The Good Man' és una crítica al patriarcat i així ho ha reflectit en el vídeo on l'artista l'enterra literalment. El reflex del patriarcat està simbolitzat per la doble creu que formen els dos martells en una cinta que ha estat enregistrada durant el mes de febrer als deserts de Califòrnia i Arizona, als Estats Units d'Amèrica. El mateix artista va gravar el vídeo fent un ús d'una càmera i un trípode. L'edició a anat a càrrec de l'Oriol Roig que l'ha convertit en videoclip.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?