Els Buhos estrenen 'Mil Batalles' abans d'El Dia de la Victòria

Els penedesencs publiquen el vídeo del seu nou senzill

Els Buhos segueixen escalfant motors per a l'arribada del seu nou àlbum. El Dia de la Victòria que es posarà a la venda el 6 de novembre i ells mateixos diuen que "els versos els cremen a la boca i ha pogut més la necessitat de comunicar i seguir explicant coses, que potser la visió més racional d'un moment que no convida a fer grans produccions.". Es tracta d'un treball amb catorze noves cançons que suma cinc a la seva discografia i que farà seguir augmentant encara més les reproduccions a les seves cançons que ja es poden contar en milions a plataformes com Spotify o YouTube.

Ara per ara ja hem pogut descobrir 'A Prop dels Déus', i 'El Dia de la Victòria', col·laboració al costat del Miki, la Suu i el Lildami que dóna nom al seu pròxim àlbum. Però la llista de participants en aquest gran projecte continua amb noms de col·laboradors com els Stay Homas, com no podía ser de cap altra manera i l'artista urbana Jazzwoman. Aquestes noves cançons estan produïdes pel seu productor de capçalera, el David Rossell i gravades als estudis de Can Pardaler al Bages. I la mateixa formació prometen un treball ple d'èxits i d'himnes festius com ens tenen acostumats.

I des d'avui, en sumen una més. Els Buhos han estrenat 'Mil Batalles', el tercer avançament segueix les petjades dels seus antecessors, un tema enèrgic, èpic i una lletra que enlaire l'ànima per seguir caminant endavant en les nostres mil batalles de cada dia. Els del Guillem Solé fan servir els instruments com armes per guanyar la batalla al costat de l'amor com resen a aquesta nova cançó: "Puc perdre mil batalles si guanyem junts la guerra".

A més a més, el single de compte enrere abans no estrenin el seu nou disc, arriba acompanyat del seu videoclip enregistrat a les mines de Sal de Cardona i als boscos del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Dirigits pel Dani Feixes (amb qui ja havien treballat per fer el vídeo de 'Connectats') i Oxígeno, els Buhos i els actors Berta Castanyé i el Guillermo Lasheras fan brillar encara més aquest himne èpic que lluita per l'amor amb llum pròpia.

A banda de la publicació, el grup té planejat dos grans concerts el 2021. El 13 de març al Sant Jordi Club de Barcelona i el 26 a la Sala La Riviera de Madrid per presentar les seves noves cançons.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?