Descobreix el més viral de la setmana a l’Anda Ya Catalunya

Vídeos de Tik Tok, vaques per augmentar l’oxitocina i molt més de la mà de la Maria López i el Víctor de la Torre

Abraçar vaques és la nova teràpia per reduïr l'estrès i augmentar la positivitat / Zoomin Local Heroes Español

Els dilluns comencen amb energia positiva a l’Anda Ya Catalunya, amb les notícies més destacades de la setmana. Notícies d’aquelles, per no oblidar!

Viatgem cap al Brasil amb un dels vídeos més virals a Instagram d’aquesta última setmana, on una nena celebrava el seu tercer aniversari i just abans de bufar les espelmes, l’amiga del costat li treu tot el protagonisme bufant-les també. La reacció negativa de la nena ha convertit el vídeo en un munt de mems, ja que, podríem dir, que no s'ho pren molt bé...

Ver esta publicación en Instagram

Kim and Kourtney’s first fight 📹 @gabiaureluk

Una publicación compartida de Saint Hoax (@sainthoax) el

La setmana passada parlàvem de vaques. Els animals que, va quedar comprovat, et fan cas quan els mires fixament a la cara. Aquesta setmana hem descobert que les vaques tenen un altre poder! Abraçar vaques s’ha convertit en la nova moda per augmentar l’oxitocina dels éssers humans, bàsicament, significa que redueix l’estrès i augmenta la positivitat. Es tracta d’un estudi que va sorgir a les àrees rurals d’Holanda, però que ara està adquirint popularitat arreu del món, per Europa i pels Estats Units. Però, per què les vaques aconsegueixen aquest efecte en els humans? S’ha estudiat que tenen una temperatura corporal més elevada que la dels humans i els seus batecs són més lents.

Als Països Baixos ja s’està posant en pràctica a una granja on ofereixen sessions de tres hores per 25 euros. Amb les vaques sembla que la distància social no existeix!

Abraçar vaques és la nova teràpia per reduïr l'estrès / Zoomin Local Heroes Español

Però quan parlem de vídeos virals, Tik Tok no es queda curt. Una tik toker, Anna Banana, estava gravant un vídeo amb la càmera interna per penjar-lo a l’aplicació, quan de sobte, veu una presència estranya darrere les cortines. Aquestes es comencen a moure i la tik toker decideix enfrontar-se a la situació i surt corrents del vídeo amb el puny en alt, tanca la porta del balcó i aparta les cortines. És un vídeo que ha estat molt comentat i que ha assolit ja gairebé 10 milions de reproduccions. Fet que ha suposat que l’Anna Banana continués traient-li profit a les visualitzacions, i des d’aleshores, ha creat més contingut relacionat amb el suposat “fantasma”.

@anna_banannaaaaa

Ummmmm ok... ##spooky but what was that ?

♬ Scary - Background Sounds

Tot això i molt més, cada dilluns a partir de les 10:00 hores a l’Anda Ya Catalunya, no t’ho perdis!

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?