Les actrius de Veneno, l'Anda Ya i l'Enric Auquer premiats als Ondas

Els guardons de la comunicació d'aquest 2020 ja s'han fet oficials

Cartell de la 67ena edició dels Premis Ondas / Ràdio Barcelona - Cadena SER

Aquest 28 d'octubre s'han proclamat els guardonats de la seixanta-setena edició dels Premis Ondas. Els guardons que premien, distribuïts en 21 categories, els professionals de la comunicació en diferents disciplines com la ràdio, la televisió, la publicitat i la música, de forma internacional i estatal.

Enguany, adaptats a la realitat que vivim, el jurat ha deliberat de forma telemàtica, i no s'ha reunit com era tradicional en el moment de la proclamació. A més a més, l'organització dels Ondas han anunciat que ajornaven la cerimònia d'entrega de premis fins que les circumstàncies per la COVID-19 ho facin possible, per seguretat i responsabilitat.

Pel que fa a la categoria de ràdio, en l'àmbit estatal han aconseguit el popular cavallet de la comunicació a millor programa de ràdio els espais esportius de la Cadena SER, Carrusel Deportivo, i el de la Cadena COPE, Tiempo de Juego. El famós periodista Fernando Ónega ha estat premiat a la trajectòria i per la seva tasca professional. L'Anda Ya ha estat premiat pels seus 25 anys en antena amb el guardó a premi especial del jurat. La millor programació especial ha caigut sobre els Serveis Informatius de la Cadena SER. La residència i centre de dia Los Llanos Vital han estat beneïts pel premi a millor idea radiofònica per Radio Vital i XRey s'ha endut el cavallet a millor podcast o programa d'emissió digital.

A la categoria televisiva, l'explosió de la sèrie Veneno dels Javis ha fet que les seves actrius, la Daniela Santiago, la Isabel Torres i la Jedet s'emportessin l'Ondas a millor intèrpret femenina ficció pel seu paper a la sèrie. El millor intèrpret masculí és per l'empordanès Enric Auquer pel seu paper a La Vida Perfecta. El millor programa d'entreteniment en aquesta edició dels Ondas és pel talent xou culinari Masterchef. I Mira lo que has hecho s'ha alçat com a la millor comèdia televisiva. Patria ha estat premiada com a millor sèrie dramàtica. A títol pòstum, el Michael Robinson ha estat reconegut com a millor presentador de televisió i a la secció femenina, la corresponsal de RTVE a Àsia i al Pacífic, la Mavi Doñate. L'Especial Vuelta al Cole del Telediario 2 de RTVE ha estat guardonat com a millor programa d'actualitat o cobertura especial. El programa Eso no se pregunta: Enfermedades mentales ha estat valorat com a millor programa de cadenes no estatals. El millor contingut digital és per a Mujeres Asesinadas i finalment, el millor documental ha reconegut la feina a La vida después.

Els premis musicals dels Ondas han fet un reconeixement de la trajectòria del cantautor madrileny, Joaquín Sabina i han fet una menció especial in memoriam a Luis Eduardo Aute. Pel que fa a fenomen musical de l'any, els Ondas han volgut premiar el moviment Alerta Roja #HacemosEventos per la greu crisi que està patint el sector musical en l'actual pandèmia.

A la categoria de publicitat s'han premiat les campanyes Cuñas Refugiadas de l'agència Pingüino Torreblanca i Medidas Concretas de l'agència Sioux meet Cyranos. Com a millor agència el jurat dels Premis Ondas han reconegut a Mono Madrid. I han atorgat el premi especial a l'Organització a Pienso, luego actuo de Podium Podcast.

Finalment en l'àmbit internacional, els premis de la comunicació de Ràdio BarcelonaCadena SER han atorgat el guardó a la categoria de ràdio a Vier Schüsse und das Schweigen danach – Der Fall Hussam Fadl (Quatre trets i el silenci que el va precedir: El cas del Hussam Fadl) de l'alemanya RBB. Han fet menció especial a la veneçolana Radio Caracas Radio pel seu noranta aniversari i pel programa Por todos los medios.

Pel que fa als premis internacionals de televisió, L'amica geniale. Storia del nuovo cognome (L'amiga genial. Història del nou cognom) de la televisió pública italiana RAI ha estat premiada.

Enguany, els Premis Ondas han batut el rècord de candidatures rebudes per a aquesta edició, més de 490 presentades i entre les que s'han triat els guanyadors de l'edició d'aquest 2020.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad