El Carlos Right plasma les seves vivències al seu nou senzill ‘Borrándote’

L’artista català presenta una nova cançó plena de sentiment i d’experiències personals

El Carlos Right estrena 'Borrándote', el seu nou senzill ple de sentiment / Universal Music Spain

Ja havíem pogut gaudir del teaser del videoclip dies enrere, però ara, ja ha arribat oficialment ‘Borrándote’, el segon senzill d’aquest 2020 del Carlos Right. Un tema que parla de les seves experiències personals, de desamor, i com ell mateix diu: “d’una situació amb la qual qualsevol persona pot sentir-se identificada”. Aquí tens l’entrevista amb la Maria López on ens explica tots els detalls:

Es tracta d’una balada pop on expressa tots els seus sentiments, d’una experiència amorosa personal i d’una cosa molt important en una ruptura: la seguretat i la fortalesa que adquireix una persona quan se sent traïda per la seva exparella per poder finalment, esborrar-la del seu món.

Després del seu primer disc que va treure fa gairebé dos anys, Atracción, el Carlos Right torna als seus orígens musicals amb un so renovat. Amb ‘Prisionero’, tema que va treure el passat mes de maig, ens va demostrar la fusió del pop amb el so urbà, com amb el seu disc, però ara, ens transporta de nou a aquesta sensibilitat tan pròpia d’ell amb el seu nou senzill.

L’artista afirma que està preparant nova música, però que no té cap data per treure un nou disc, tot i que no ho descarta. Estarem atents/es! Mentrestant, escolta ja el seu nou senzill ‘Borrándote’.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40