El Guillem Estadella porta el teatre al tren amb ‘Quin Pollastre’

Un espectacle que no s’ha pogut dur a terme amb normalitat i que pretenia reivindicar que la cultura és segura

El Guillem Estadella porta el teatre al tren amb ‘Quin Pollastre’

El Guillem Estadella trasllada el seu espectacle 'Quin Pollastre' a un vagó de tren / Guillem Estadella

El còmic i director de l’espectacle, el Guillem Estadella, havia d’estrenar ‘Quin Pollastre’ el 12 de novembre a la Sala Barts de Barcelona, però ho ha hagut d’anul·lar davant les noves restriccions per la Covid-19, la qual cosa no l’ha aturat. L’humorista de Cunit ha decidit estrenar la funció avui mateix a un vagó de la RENFE de la línia R2Sud, tot i que l’espectacle, finalment, ha durat 15 segons i per tant, no s’ha pogut dur a terme com s’esperava. Els serveis de seguretat de l’empresa li han impedit l’acció davant la situació de pandèmia actual.

El Guillem Estadella ha hagut de parar la funció 15 segons després de començar en un vagó de Rodalies Renfe

L’Estadella ha parlat amb ELS40 i ha explicat que “no volien causar cap aldarull ni posar en perill la seguretat de ningú”, afirma que la cultura és segura i que els arguments de Rodalies li semblen indignants perquè diuen que no volen posar en perill els usuaris amb aglomeracions, però és una incongruència quan cada matí els trens van plens”.

Donada la situació imprevista, el còmic de Cunit ha hagut d’abandonar el tren a la següent parada, mostrant la seva indignació, ja que destaca que “s’ha demostrat que els espais culturals com els teatres són molt segurs perquè et prenen la temperatura, t’agafen les dades, t’obliguen a portar la mascareta i a respectar totes les mesures de seguretat”. A més, l’Estadella reivindica que hi ha “pocs trens” i que “van plens”, mentre que els teatres estan buits i això fa que “s’agreugi encara més el sector cultural, que ja de per si és precari”.

El Guillem Estadella es prepara per actuar dins el vagó d'un tren / Guillem Estadella

‘Quin Pollastre’ és un monòleg que es va començar a preparar fa un any i que parla d’un còmic que es vol reinventar: deixar la comèdia per obrir una rostisseria. Tenia previst estar damunt l’escenari de la Sala Barts fins al pròxim 26 de novembre del 2020, però ara haurem d’esperar que la sala confirmi noves dates. Tot i això, el Guillem Estadella té una cosa clara i és que s’ha de seguir reivindicant que #LaCulturaÉsSegura i donar suport al sector.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad