El Joan Garrido renova els clàssics de Nadal a 'Christmas Songs 4 New Times'

El cantant mallorquí ha revelat el tracklist del seu disc de nadales i del seu espectacle

El Joan Garrido renova els clàssics de Nadal a 'Christmas Songs 4 New Times'

El Joan Garrido presenta el seu nou projecte 'Christmas Songs 4 New Times' / Híbrido Abraxas / Musica Global

El pròxim 27 de novembre veurà la llum a totes les plataformes digitals i botigues físiques l'àlbum nadalenc del Joan Garrido que també tindrà una edició en vinil pels melòmans més romàntics. Christmas Songs 4 New Times és part del projecte que el jove balear ha pensat especialment per aquest Nadal i en el que al costat de The Global Band revisarà els clàssics nadalencs triats amb molta cura i adaptats amb nous arranjament gràcies al Francesc Cassú per a aquest 2020.

Aquesta setmana a través de les seves xarxes socials, el Joan ha compartit el llistat de cançons que trobarem dins d'aquest àlbum:

A banda de l'àlbum, Christmas Songs 4 New Times és un espectacle on el mallorquí interpretarà en directe les cançons de l'àlbum. L'espectacle comptarà amb l'Ivan Labanda que està darrere de la part escènica i dramatúrgica. El concert està ideat per a convertir-se en tota una cita ineludible per a tots els públics, Nadal rere Nadal.

View this post on Instagram

Esto está que arde! Empezamos!! 🙌 Pd: tu presión ha podido conmigo @ivanlabanda

A post shared by Joan Garrido (@joan.garrido) on

Aquesta nova aventura en què s'embarca el Joan Garrido vol encisar-nos amb els grans clàssics de forma magistral i renovada, al costat d'una gran banda formada per deu músics que ens faran gaudir de manera exquisida d'una base sonora excepcional. Christmas Songs 4 New Times és una de les modalitats que navega a bord del mateix vaixell. El projecte tindrà repertoris diferents per a diferents èpoques de l'any i així adequar-se a cada moment, però mantenint la mateixa essència.

View this post on Instagram

No es que me aprieten los tirantes, es que estoy feliz! 😁 ¿Del 1 al 10 cuánto os gusta la Navidad? 📸: @hibridoabraxas

A post shared by Joan Garrido (@joan.garrido) on

Ara com ara, podràs guadir de l'espectacle en directe de Christmas Songs 4 New Times aquí

dic

19

Girona

Auditori de Girona - Sala Montsalvatge

20:30

16-22€

19/12/2020 - 08:30 19/12/2020 - 08:30 Europe/ParisChristmas Songs 4 New TimesEl Joan Garrido renova els clàssics de Nadal a \'Christmas Songs 4 New Times\'Auditori de Girona - Sala MontsalvatgeLos40esENTRADAS

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?