The Tyets abracen els 'Txarango al Canet Rock'

La formació urbana revela el tema que obrirà el seu àlbum de debut, El Pipeig

Van fer el salt amb 'Hamaking', aquest estiu ens han portat a 'Menorca' i a la ràdio no deixes d'escoltar 'Bebesita'. Però avui, ens avancen el primer tema que trobarem al seu àlbum de debut. Disc que estrenaran el pròxim 13 de novembre sota el nom d'El Pipeig.

La carrera musical de The Tyets s'està enlairant en aquest any de vida gràcies a la seva oda a l'hamaca i a través del so urbà que enganxa a tothom. Un tarannà que els està fent un lloc al panorama musical català gràcies a les seves lletres i als ritmes llatins.

Avui estrenen nou tema que segueix el solc de la seva sonoritat barrejada amb el seu ukulele i la nostàlgia de tornar a veure els 'Txarango al Canet Rock'. És el segon tast del seu esperat primer disc d'estudi. Afirmen The Tyets que poc pensaven quan van començar a escriure aquesta cançó que acabarien component un cant a la nostàlgia a la vida que els portava cada estiu de festival en festival i de ruta per diverses festes majors. Com si es tractés d'una vida passada. Ara tanquen els ulls i recorden cantant allò de "Està sortint el Sol, Txarango al Canet Rock". Una lletra i una sonoritat que es mou directe al cor per transportar-nos a aquells moments especialment feliços que hem viscut els estius passats de la nostra vida, com si fos una càlida abraçada que ens reconforta enmig de la nostàlgia i del context actual causat per la COVID19.

La nova cançó de The Tyets és una col·laboració amb la formació valenciana La Fúmiga que han participat del projecte a l'hora de compondre i d'interpretar 'Txarango al Canet Rock' amb veus i trompetes. Els maresmencs afirmen que a banda de ser el tall que obrirà el seu primer àlbum, també es tracta del tema més comercial de tot el disc. Un treball format per nou cançons sota el nom d'El Pipeig que podrem gaudir en una setmana a totes les plataformes.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?