‘Vida Real’ és el primer avançament del nou EP de l’Emlan

La cançó la va crear inicialment per a penjar a TikTok, on acumula més de 5,5 milions d’impactes

‘Vida Real’ és el primer avançament del nou EP de l’Emlan

Emlan / Emlan

L'Emlan és tot un fenomen a TikTok, des de fa varies setmanes que l'artista comparteix una cançó diària al seu perfil, amb temàtiques molt diverses, que poden anar des de la festa o el bon rotllo fins la part més reivindicativa. Aquesta rutina l'ha portat a convertir-se en un rostre molt conegut en aquesta plataforma, on acumula més de 700.000 seguidors.

Aprofitant la gran repercussió d'algunes de les cançons diàries, el músic els hi ha volgut donar una nova vida i tornar-les a gravar en estudi i de forma professional. És per això que l'Emlan publicarà a inicis del 2021 un EP amb 4 cançons que van sorgir inicialment per a TikTok. La primera peça d'aquest EP és 'Vida Real', el primer avançament que va llençar el passat divendres.

‘Vida Real’ és el primer avançament del nou EP de l’Emlan

L'elecció de que fos 'Vida Real' és ben clara, la cançó acumulava més de 5 milions i mig d'impactes a TikTok, amb més d'un milió de likes i 40.000 comentaris. La temàtica que explica 'Vida Real' és precisament el món de TikTok i les xarxes socials en general. "Un dia vaig acabar fart de que al feed d'aquesta xarxa social només em sortís gens sense fer res ni mostrar cap talent, és a dir, contingut banal", ens explica el propi Emlan.

@emlan.wav

Responder a @farkas.k talcual ¿estás de acuerdo? | Insta: emlan.wav

♬ sonido original - Arnau Moreno

A més també ens explica que aquesta cançó li ha suposat molt reconeixement, difusió i li ha permès conèixer gent de molt talent i creadors de contingut increïbles, del que també fa referencia la peça, de que tot i això, a xarxes socials també hi ha contingut de grandíssima qualitat i persones que fan art, i això és el que hauríem de consumir principalment.

 

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad