Buhos: els 5 videoclips més èpics de la banda

Repassem els videoclips que han marcat la trajectòria d'aquests creadors d'himnes a Catalunya

Buhos: els 5 videoclips més èpics de la banda

El Guillem Solé dels Buhos i el Miki Núñez durant els concerts d'ELS40 a les festes de La Mercè 2019 / Daniel Portes / ELS40

Els Buhos són dels que penquen de valent a l'hora de fer un videoclip i tenim proves que ho demostren. El grup acaba de presentar el seu últim disc "El dia de la Victòria" i cada senzill ha vingut acompanyat per un videoclip amb un fil narratiu que aconsegueix descriure el missatge d'una manera visualment molt potent. ELS40 fem el rànquing ben merescut dels 5 videoclips més èpics del grup de Calafell.

1- Volcans

El més vist de la banda amb la participació de David Solans i Júlia Creus entre d'altres. Els volcans en erupció et poden enxampar al gimnàs, al supermercat o a un bar. Més de 7 milions de persones ja l'han vist.

2- El dia de la Victòria

Una celebració total amb bons amics com en Miki Núñez, Suu i Lildami. Encara que aquest videoclip podria ser el més internacional de tots amb l'aparició de molts anònims d'arreu del planeta fent el signe de la victòria.

3- Mil batalles

Els actors Berta Castanyé i Guillermo Lasheras són uns autèntics exploradors i brillen més fort junts. El videoclip es va rodar a les mines de Sal de Cardona i el Montseny.

4- Connectats

Per un mateix llit hi passen moltes parelles i com diuen alguns comentaris en aquest videoclip els Buhos tornen a trencar l'heteropatriarcat una vegada més. Els actors tornen a ser ben reconeguts per tots com són Georgina Latre, Jaume Madaula, Pol Hermoso, Mikel Iglesias i Lildami entre d'altres.

5 – Correfoc

El 2010 van publicar el disc Gratis Hits i allà hi trobem aquest himne dedicat al Correfoc. El vídeo comença amb una crida per viure una de les tradicions més antigues de Catalunya, ja al segle XII se celebraven els balls de diables. Un videoclip amb molta pirotècnia i algun dimoni perdut.

EXTRA – Volcans amb Miki Núñez En Directe ELS40 La Mercè

Per últim, ens quedem a casa amb la sorpresa final del concert d'ELS40 La Mercè on els Buhos van fer pujar a l'escenari al Miki Núñez per regalar-nos una nit èpica a Barcelona. L'escenari principal de l'avinguda Maria Cristina va viure un moment que per sort es va enregistrar i es pot veure tants cops com es vulgui.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad