'De la mano' és la nova cançó que ha fet el Roger Argemí, amb una finalitat solidària

El músic igualadí publica nou tema per tal de donar visibilitat a les persones que pateixen malalties neuromusculars

Roger Argemí / Roger Argemí

El Roger Argemí torna a l'actualitat del panorama musical amb la seva cançó 'De la mano'. La peça, que s'ha creat amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM), té una finalitat solidària per tal de donar visibilitat a les persones que pateixen malalties neuromusculars. A més a més, el Roger s'ha ajuntat amb l'Uri Plana de Siderland, amb qui ha coescrit i coproduït 'De la mano'.

Sota el lema "Traguem les barreres que impedeixen la inclusió, busquem la manera de ser solidaris, de ser més humans", es presenta el single que té l'objectiu fomentar la inclusió social. La intenció de la cançó és "sensibilitzar la societat i treballar per una societat més solidària en aquests moments tan complicats que estem vivint per la pandèmia Covid-19".

Tot i que ja es pot escoltar en xarxa, la presentació oficial de la cançó serà aquest diumenge 15 de novembre. Serà el punt final de l'esdeveniment "Con el corazón 15N", que té com a acció principal a partir de les onze del matí una trobada en línia on joves amb malalties neuromusculars, familiars i professionals aproparan en primera persona les seves opinions i vivències als assistents.

No és la primera vegada que escoltem al Roger cantar en castellà, ja que ja ho havíem pogut fer a la BSO de 'La empresa más loca del mundo'. A més a més el músic està ja preparant noves cançons del seu proper disc, després de publicar al 2019 'Gravetat', el seu segon treball. A banda del seu projecte personal, el Roger també ha potenciat darrerament la seva faceta de productor i compositor, treballant amb diferents artistes nacionals i internacionals.

  • 'De la mano'- roger argemí (2020)


Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40